Home Alone: Αδιανόητο! Πωλείται η θρυλική έπαυλη που γυρίστηκε η ταινία - Το ποσό που ζητούν οι ιδιοκτήτες

Λογικό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Home Alone: Αδιανόητο! Πωλείται η θρυλική έπαυλη που γυρίστηκε η ταινία - Το ποσό που ζητούν οι ιδιοκτήτες

Η ταινία Home Alone κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1990 και έκτοτε κάθε χρόνοπροβάλλεται στα κανάλια και στις τηλεοράσεις τα Χριστούγεννα, με το κοινό να την λατρεύει και να την έχει συνδυάσει με πολύ όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα κατά την περίοδο των γιορτών.

Γυρίστηκε σε ένα ακίνητο που χτίστηκε το 1921 στην πόλη Winnetka του Ιλινόις, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα μέσα, βγήκε προς πώληση και η τιμή πώλησης ξεπερνά κάθε φαντασία. Πιο συγκεκριμένα, ανέρχεται στα 5,25 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που πωλείται.

Δείτε επίσης: Home Alone - Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά πήρε ο μικρός «Kevin» για δυο ταινίες!

Πόσα δωμάτια και τι ανέσεις έχει η έπαυλη του Home Alone

Η πρώτη πώληση είχε πραγματοποιηθεί το 2012 και είχε αγοραστεί αρκετά χαμηλότερα, στην τιμή των 1,58 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο λόγος που το ποσό ανέβηκε τόσο το 2024 που πωλείται ξανά έχει να κάνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zillow, με το γεγονός πως οι ιδιοκτήτες το ανακαίνισαν και το επέκτειναν πριν από 6 χρόνια, το 2018, «δίνοντας τη μέγιστη προσοχή στη διατήρηση των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών και της ακεραιότητας των πιο αξιομνημόνευτων και αναγνωρίσιμων χώρων του σπιτιού».

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως το μπροστινό μέρος της έπαυλης αυτής έχει διατηρηθεί ακριβώς όπως ήταν στην ταινία του 1990, με πρωταγωνιστές τους Μακόλεϊ Κάλκιν, Κάθριν Ο' Χάρα, Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν, και στο εσωτερικό της βρίσκονται πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δύο σαλόνια, μία τραπεζαρία, μια τεράστια κουζίνα, μία αίθουσα κινηματογράφου, ένα γυμναστήριο, μία βεράντα με τζάκι και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Δείτε επίσης: Τον θυμάστε από το «Μόνος στο σπίτι»; Αυτός ο ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε φίλη του