Ελένη Μενεγάκη: Χόρεψε τσιφτετέλι στην έναρξη της εκπομπής της και έστειλε μήνυμα όλο νόημα

«Αφιερωμένο...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Χόρεψε τσιφτετέλι στην έναρξη της εκπομπής της και έστειλε μήνυμα όλο νόημα

Με κέφι και χορό ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Μαΐου! Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με την επιτυχία της Πέγκυς Ζήνα, «Είμαι καλά», και όπως φαίνεται είχε κάπου να την αφιερώσει. Να σημειώσουμε ότι το τραγούδι βγήκε το 2003, αλλά ακούγεται μέχρι σήμερα.

Για ακόμα μία μέρα η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε από τη στήλη της μαγειρικής, με τον σεφ Γιώργο Τσούλη να μένει... έκπληκτος από την παρουσιάστρια που κατευθυνόταν προς το μέρος του χορεύοντας.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Σε μεγάλα κέφια στην εκπομπή της – Ο χορός με τον Γιώργο Τσούλη και τα «μπράβο» στον Παναθηναϊκό!

Η αφιέρωση της Ελένης Μενεγάκη όλο νόημα

«Μπράβο Πέγκυ! Κόλλαγε γενικώς αυτό το τραγούδι, όχι τώρα, εκείνη την εποχή. Κόλλαγε σε πολλά. Όταν είσαι σε ηλικία που βγαίνεις, έχεις το φλερτ σου, ερωτεύεσαι, τσακώνεσαι, χωρίζεις, μετά λες “μην νομίζεις ότι κάθομαι και κλαίω”. Αφιερωμένο, δεν λες τίποτα», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Άραγε σε ποιον να αφιέρωνε το τραγούδι εκείνη την περίοδο;

Τα φιλιά και οι ευχές της στον Ολυμπιακό

Σημειώνεται πάντως ότι για ακόμα μία φορά στην εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε άκρως κεφάτη στην εκπομπή της. Την προηγούμενη φορά, αφορμή στάθηκε ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Με αφορμή τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League, η παρουσιάστρια έστειλε επίσης τις ευχές της για καλή επιτυχία.