Ναταλί Κάκκαβα – Νέες αιχμές από τον δήμο Σαρωνικού εναντίον της: «Γνωρίζει καλά τα Μέσα, είναι η δουλειά της»

«Τα παράπονά της ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στη Ναταλί Κάκκαβα και τον δήμο Σαρωνικού. Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος ήταν αντιδήμαρχος μέχρι την περασμένη Κυριακή, με τον δήμαρχο να ισχυρίζεται ότι την έπαυσε το δημοτικό συμβούλιο από τα καθήκοντά της, και την ίδια να υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε.

Η Ναταλί Κάκκαβα κατηγορεί τον δήμο Σαρωνικού για συναισθηματική κακοποίηση, ενώ ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου έκανε λόγο για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά από την πλευρά της. Ο Άγγελος Βουράκης, συνεργάτης της εκπομπής Fay's Time, ανέφερε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο, αλλά εκείνος αρνείται να απαντήσει στο τηλέφωνο.

Ένα επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος του δήμου Σαρωνικού μίλησε, ωστόσο, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και έδωσε μία νέα εκδοχή για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Η νέα απάντηση του δήμου Σαρωνικού στη Ναταλί Κάκκαβα

«Η δημοτική αρχή κάνει αυτή την περίοδο σημαντικό έργο προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τίποτα, ούτε να μπούμε σε κάποια δημόσια αντιπαράθεση. Ο δήμαρχος έχει τοποθετηθεί μέσω των ανακοινώσεών του και αρκεί αυτό.

Η κυρία Κάκκαβα γνωρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης καλύτερα, καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Ενδιαφέρον όμως προκαλεί ότι, όποιες ενστάσεις-παράπονά της προς τον Δήμο, ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της», ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος του δήμου Σαρωνικού.