Παντελής Παντελίδης: Αύριο 29/5 το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων που διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη

Πόσα ζητάει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αύριο Πέμπτη 30/5 εκδικάζεται το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων που διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη μετά το δυστύχημα που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα που επέβαινε στο αυτοκίνητο και καθόταν στο πίσω μέρος, έχει καταθέσει αγωγή.

Τι ζητά η Μίνα Αρναούτη στο τελευταίο δικαστήριο για τον Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη έχει καταθέσει αγωγή στην οποία ζητά από την ασφαλιστική εταιρεία του αείμνηστου τραγουδιστή 1,2 εκ. ευρώ, ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη και για τα χειρουργεία στα οποία να υποβλήθηκε, τα οποία όπως έχει εξομολογηθεί ήταν πολλά.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσου, εάν η κοπέλα κερδίσει το δικαστήριο η ασφαλιστική εταιρεία έχει τη δυνατότητα να ζητήσει από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να πληρώσει το ποσό.

Δείτε επίσης: Αγωγή-μαμούθ στην περιφέρεια Αττικής από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Πως έγινε το δυστύχημα

Ο Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο Mercedes W164 ML 63 AMG το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης τάφηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Ένα μήνα μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.