Κατερίνα Καινούργιου – Το on air υπονοούμενο για τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Πρέπει να έχεις κάθε βράδυ ερωτική επαφή;»

Πώς από τα ροχαλητά πήγε εντελώς αλλού η κουβέντα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου – Το on air υπονοούμενο για τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Πρέπει να έχεις κάθε βράδυ ερωτική επαφή;»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Super Κικής για τον σύντροφό της και τον γάμο, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Super Κατερίνα ξεκίνησαν μία... διαφορετική συζήτηση, σχετικά με τη συμβίωση των παντρεμένων ζευγαριών, το ροχαλητό και τη συχνότητα των ερωτικών επαφών.

«Όσο περνάνε τα χρόνια, δεν ξέρω τελικά αν θέλω να παντρευτώ. Νιώθω ότι απλώς θέλω να κάνω ένα παιδί. Όσο μεγαλώνεις, παραξενεύεις και σου φταίνε όλοι και όλα. Φτάνεις σε σημείο που θέλεις να κοιμάσαι μόνο με τη σκυλίτσα σου δίπλα σου, και με κανέναν άλλον», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και η γυναίκα μου δεν κοιμάται μαζί μου, αφού ροχαλίζω. Τι πάει να πει αυτό; Αλλού η Ναταλί, αλλού εγώ!», σχολίασε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αλλά απέφυγε να απαντήσει όταν η Έλενα Πολυκάρπου πήγε να ρωτήσει πιο... πικάντικα πράγματα.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Χ@στηκαν οι νέοι για εμένα και τη Δανάη Μπάρκα» - Η αποκάλυψη για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ανέβηκε το θερμόμετρο με Κατερίνα Καινούργιου και Γιάννη Πουλόπουλο

«Εγώ θα είχα χωρίσει, γιατί δεν μπορώ χωρίς να... Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πέρσι που γενικά είχα ένταση και νεύρα, ήταν γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ», παραδέχθηκε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος, με ορισμένες παύσεις στη ροή του λόγου του να δημιουργούν ερωτήματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τον ρωτήσει σε εκείνο το σημείο: «Για ποιο λόγο; Πρέπει να έχεις ερωτική επαφή κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς; Δεν κατάλαβα». «Όχι, βρε παιδί μου αλλά θέλω να είμαστε αγκαλιά, να κρατιόμαστε χέρι-χέρι. Δεν ροχαλίζει, αλλά ακόμα και αν ροχάλιζε, νομίζω ότι θα το συνήθιζα», διευκρίνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Εμένα μου έχει τύχει σύντροφός μου να ροχαλίζει πολύ, αλλά τον αγαπούσα. Και η σκυλίτσα μου ροχαλίζει αλλά την παίρνω δίπλα μου», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου. «Η σύζυγός μου μού έχει πάρει ό,τι υπάρχει σε αξεσουάρ για να μην ροχαλίζω, μου είχε βάλει ένα κρίκο στην μύτη και γέλαγε. Μέχρι και ωτασπίδες έχει βάλει, τα έχει κάνει όλα», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας κλείνοντας τη συζήτηση.