Δανάη Μπάρκα: «Τον πρώτο χρόνο όταν έχασα τον παππού μου δεν ξαναμπήκα στο σπίτι της γιαγιάς μου»

«Της έλεγα να βγει στην πλατεία για να τη δω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Τον πρώτο χρόνο όταν έχασα τον παππού μου δεν ξαναμπήκα στο σπίτι της γιαγιάς μου»

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης την εξομολόγηση του Λάκη Λαζόπουλου στην Ελένη Τσολάκη. Ο δημιουργός αναφέρθηκε σε πολλά ευαίσθητα κομμάτια της ζωής του, μεταξύ αυτών και τα συναισθήματά του μετά την απώλεια της μητέρας του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως: «Το σπίτι μου στη Λάρισα το κρατούσα επειδή αισθανόμουν πως ό,τι κυνηγητό και να φάω, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου θα ηρεμούσα. Εκεί μέσα νιώθω ασφαλής, σαν να μην με επηρεάζει τίποτε», κάτι που έκανε τη Δανάη Μπάρκα να μοιραστεί τη δική της ιστορία, μετά τον θάνατο του παππού της, απ' τον οποίο συμπληρώνονται σήμερα εννέα χρόνια.

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: Συγκινήθηκε μιλώντας για τις απώλειες της ζωής του: «Τους αφιερώνω...»

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για την απώλεια του παππού της

«Είναι πολύ προσωπικό πράγμα το φευγιό και ο χαμός ενός ανθρώπου. Τον πρώτο χρόνο όταν έχασα τον παππού μου δεν ξαναμπήκα στο σπίτι της γιαγιάς μου, της έλεγα να βγει στην πλατεία. Έβλεπα τη γιαγιά μου μέρα παρά μέρα στην πλατεία. Μετά χρειάστηκε να βγάλουμε πολλά πράγματα του παππού μου για να μπορέσω να πω ότι το σπίτι θα είναι ίδιο. Τώρα άστα… Σήμερα είναι εννέα χρόνια» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: