Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη εικόνα μέσα από το νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό - Χαιρετούσε από το παράθυρο

Η ψυχολογική του κατάσταση λίγο πριν το εξιτήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, όταν πριν από δυο εβδομάδες οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο καλλιτέχνης νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την σύντροφό του, Άννα Διακάκη, η οποία τον φρόντιζε.

Μπορεί στην αρχή η κατάσταση να ήταν ανησυχητική, ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Και μπορεί ένα βράδυ να υπέστη κολπική μαρμαρυγή, πάλι με την βοήθεια των γιατρών και θέληση κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την μάχη.

Η πρώτη εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα

Η εκπομπή Super Κατερίνα και η απεσταλμένη δημοσιογράφος έξω από το νοσοκομείο, κατέγραψε τον Δημήτρη Σταρόβα να κάθεται στο παράθυρο του δωματίου του και να χαιρετάει τον κόσμο. Μάλιστα, φορούσε μπλουζάκι που έγραψε «Μην τα παρατάς».

Παίρνει σήμερα εξιτήριο

«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, σήμερα από ό,τι έμαθα από τους συναδέλφους μου, θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί και η νευρολογική κλινική το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει, νομίζω όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει στο σπίτι του, θα κάνει τα σχέδιά του και θα είναι πάλι κοντά μας. Μακάρι όλος ο κόσμος να πηγαίνει καλά στο σπίτι του» ανακοίνωσε η Ματίνα Παγώνη.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσει, τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα, ωστόσο όλα αναμένεται να πάνε καλά.