Με κατεβασμένα κεφάλια όλοι στο Πρωινό: Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας - «Είναι με βαριά χάπια για να την...»

Συντετριμμένοι όλοι με την μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κατεβασμένα κεφάλια όλοι στο Πρωινό: Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας - «Είναι με βαριά χάπια για να την...»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα Τετάρτη 29/5 προβλήθηκαν οι δηλώσεις της μητέρας τη αδικοχαμένης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η χαροκαμένη μάνα σπάραξε στο κλάμα λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Πονάει πολύ να χάσεις το παιδάκι σου. Θα ήθελα πολύ να την αγκαλιάσω».

Όλοι στο πλατό της εκπομπής κατέβασαν το βλέμμα τους "λυγίζοντας" στο άκουσμα των δηλώσεων της για την βάναυση απώλεια της κόρης της από τον πρώην σύντροφό της.

«Θα ήθελα πολύ να την αγκαλιάσω... Γιατί ήταν αδυνατούλα και μικρούλα και θέλω να την αγκαλιάσω, να τη μυρίσω... Να τη μυρίσω θέλω, χάνω την μυρωδιά της. Παρακαλώ κάθε βράδυ την Παναγία, κάθε βράδυ παρακαλώ την Παναγία να μου την στείλει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό... Έστω για ένα λεπτό να μου πει «μανούλα, δεν πόνεσα, ρε μαμά, δεν πόνεσα, δεν πόνεσα μαμά και νιώθω γαλήνη εδώ που είμαι γιατί είμαι στην αγκαλιά της Παναγίας και προσέχω πολλά παιδάκια εδώ». Μόνο μια μανούλα μπορεί να καταλάβει», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η μητέρα της Κυριακής.

Δείτε επίσης: Τι κατέγραψε το κινητό της 28χρονης μετά την επίθεση από τον δολοφόνο της

Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, όλοι στο Πρωινό ήταν με κατεβασμένα κεφάλια και για αρκετά λεπτά δεν μιλούσε κανείς τους... Όταν ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο η φωνή του ήταν "τσακισμένη" και τα μάτια του κόκκινα...

«Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά... Αν το δεις δημοσιογραφικά... μπορείς; ανθρώπινα. Μια γυναίκα που πήγε σε ψυχιατρική κλινική, ήθελε να αυτοκτονήσει... Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους. Την ακούσαμε συντετριμμένη να κλαίει, να χαϊδεύει τα μάρμαρα στον τάφο της κόρης της. Να παραδέχεται ότι είναι με βαριά χάπια για να την επαναφέρουν σε μια ισορροπία όσο και αν γίνεται και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για την απώλεια της κόρης της.... Ζητά δικαίωση», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θα δικαιωθεί ποτέ η γυναίκα αυτή, δεν θα αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει σε αυτήν την χώρα, να είστε βέβαιοι στον βαθμό που αναλογούν και σε αυτούς που αναλογούν. Θα γίνει συγκάλυψη. Και δεν προκαλώ κανέναν σε βία αλλά δημοσιογραφικά με την γλώσσα μου θα τους λιντσάρω! Την ακούσαμε να λέει ότι άξιζε που θυσιάστηκε η κόρη της αλλά δεν άξιζε! Εγώ σαν κοινωνία θέλω να ζητήσω συγγνώμη.. .Για αυτούς που πήραν χαρτιά και σε 50 μέρες γύρισαν πίσω... για το προφανές! Και έχουμε και προεκλογική περίοδο!», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.