Γιάννης Πουλόπουλος: Πυρ και μανία κατά του Λάκη Λαζόπουλου - «Θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σκληρά! Είναι φρικτό αυτό που βλέπω»

Στο Αλ Τσαντίρι σατίρισε την σχέση Στέφανου Κασσελάκη - Τάιλερ Μακμπέθ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος: Πυρ και μανία κατά του Λάκη Λαζόπουλου - «Θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σκληρά! Είναι φρικτό αυτό που βλέπω»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλλαν ένα μικρό απόσπασμα από την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου "Αλ Τσαντίρι Νιους" που ανέβηκε στη σκηνή του Christmas Theater το βράδυ της Τρίτης 28/5. Κάποια στιγμή λοιπόν της παράστασης, παρομοίασαν τον Στέφανο Κασσελάκη με τον σύζυγο του Τάιλερ ΜακΜπέθ, με το ζευγάρι Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού στην ταινία "Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα".

Στο πλατό της εκπομπής λοιπόν, ο Γιάννης Πουλόπουλος φάνηκε να εκνευρίζεται εντόνως με τα όσα έβλεπε να προβάλλονται εκείνη την στιγμή. Μάλιστα, ξέσπασε!

Τι είπε ο Πουλόπουλος κατά του Λαζόπουλου;

«Δεν έχω δει κάτι που να με έχει φέρει σε μεγαλύτερη αμηχανία από αυτό που βλέπω τώρα. Επειδή τον εκτιμώ πάρα πολύ τον κύριο Λαζόπουλο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Έλεγα ότι δεν βλέπω καλά. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι η κυρία Κοντού και είναι ο Τάιλερ; Νομίζω ότι θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σκληρά και προτιμώ να μην το κάνω, σε σεβασμό στην πορεία του κυρίου Λαζόπουλου, ο οποίος έχει κάνει βέβαια πάρα πολλά ατοπήματα όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον ρώτησε εάν κάτι τέτοιο χωράει στο πλαίσιο της σάτιρας, ξέσπασε και ανέβασε τον τόνο της φωνής του: «Τώρα μου το ρωτάς αλήθεια; Με πιάνει η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι! Όχι! Είναι φρικτό αυτό που βλέπω και έχω έρθει σε τρομερά άβολη θέση. Δεν το γνώριζα ότι υπήρχε», είπε.

Και ολοκλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Αυτός ο άνθρωπος το κάνει πάντα και έχει κατηγορήσει και τη Μιμή Ντενίση πάρα πολύ άδικα! Δεν θα κάτσουμε να τον δικαιολογούμε! Έχει 30 χρόνια πορείας αλλά έχει κάνει και ατοπήματα! Είναι ατόπημα αυτό κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά το είδα και ήρθα σε πολύ μεγάλη αμηχανία, να μην πω ότι ντράπηκα».

Δείτε επίσης: O Γιάννης Πουλόπουλος ξεκίνησε δίαιτα για τον γάμο με τον σύντροφό του: «Οι γονείς μου είναι περήφανοι, για εκείνους το κάνω»