Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Σας έχω από παντού» - Έκλεψαν το αυτοκίνητό της

«Γονατίζω κάτω και παρακαλάω την Παναγία με σκυφτό το κεφάλι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν ανακάλυψε πως άγνωστοι της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο αποκάλυψε πως οι άγνωστοι που άρπαξαν το αυτοκίνητό της έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα και όχι μόνο έχει την διαδρομή που έκαναν αλλά τους έχουν καταγράψει και κάμερες. Μάλιστα, θα πάει το αμάξι της για αποτυπώματα ώστε να βρεθούν οι ένοχοι και να μπουν φυλακή.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την κλοπή του αυτοκινήτου της

«Εσύ που μου έκλεψες το αμάξι μου και το πήγες Αθηναγόρα 10, να ξέρεις το βρήκα. Και μάθε ότι απ’ έξω είναι γεμάτο αστυνομία, το αμάξι θα πάει για αποτυπώματα. Και άκου και μια έκπληξη! σε έχουμε και σε κάμερες. Ήρθες εσύ να βρεις εμένα; Τώρα έρχομαι να βρω εγώ εσένα. Να πω τεράστιο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία και στα παιδιά που ψάχναμε γύρω γύρω 2 2μιση ώρα όπου καταφέραμε να βρούμε το στήγμα να δούμε που είναι το αυτοκίνητο. Είστε μάγκες.

Και εδώ ακούστε να σας πω κάτι. Αφού έχω μπει σε 3-4 γκαράζ έχουμε ξυπνήσει κόσμο. Πάμε σε αυτό που θα σας δείξω και γονατίζω κάτω και παρακαλάω την Παναγία με σκυφτό το κεφάλι σε παρακαλάω "Παναγία μου να είναι εδώ" και μπαίνουμε μέσα και ήταν εκεί», αποκάλυψε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Τώρα που έχω καθαρό μυαλό, κάθομαι και βλέπω στην εφαρμογή τις βόλτες που έκαναν. Έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα, ανενόχλητοι. Πήγαν Πειραιά, μετά από ΣΕΦ, ανενόχλητοι με κλεμμένο αυτοκίνητο. Σας έχω από παντού!», είπε σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε στα stories της.

Ενώ, έγραψε: «Μάθε να αποκτάς κάτι με τον κόπο σου, όχι κλέβοντας τον κόπο του άλλου! Θα σε κυνηγήσω, όχι για μένα που τα κατάφερα αλλά για άλλους που δεν μπορούν να τα καταφέρουν! Και ποιος ξέρει σε πόσους άλλους το έχεις κάνει! Φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Δείτε επίσης: Σοβαρό ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη (Βίντεο) - Πρήστηκε το μισό της πρόσωπο: «Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι»