Στέφανος Κασσελάκης: Πότε έμαθε ο πατέρας του για τον ερωτικό του προσανατολισμό - «Είχα αρχίσει να κλαίω και είπα στη μαμά "μην πεις τίποτα στον μπαμπά"...»

«Η αντίδραση της μητέρας μου δεν ήτανε και η καλύτερη εκείνη τη στιγμή. Μου είπε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και έπαιξε μαζί του Θάρρος ή Αλήθεια, κάνοντας μία συζήτηση μαζί του, αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της ζωής του και στοιχεία τα οποία δεν γνωρίζουν πολλοί (δείτε εδώ την φάρσα που τον έβαλε να κάνει στο Tyler McBeth που τον τσάντισε).

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε στην ημέρα που αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, εξηγώντας πως πρώτα μίλησε στην μητέρα του, ενώ στον πατέρα του δεν ήθελε να το πει την ίδια στιγμή.

Η σπάνια εξομολόγηση του Στέφανου Κασσελάκη για τους γονείς του

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου. Και με υποτροφίες και με σχολίο και οικονομικά... Άρα η ιδέα ότι έπρεπε να πάρω την άδεια των γονιών μου δεν ήταν κάτι που πέρασε από το μυαλό μου. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου είναι ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω.

Το είπα, λοιπόν, στην μητέρα και τον πατέρα μου... Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρονών. Είχα έρθει στη μέση μίας δύσκολης επιχειρηματικής διαπραγμάτευσης, αλλά παρόλα αυτά είχα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να βγούμε για τα γενέθλιά του. Εκεί που ήμασταν, λοιπόν, στο τραπέζι ο πατέρας μου ήταν λίγο εκνευρισμένος για δικά μου επιχειρηματικά προβλήματα, τα οποία θεωρούσε άδικα προς το πρόσωπό μου, άσχετα δηλαδή, και έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει.

Τότε το είπα στη μητέρα μου και της είπα "κι αυτή η σχέση είναι με αγόρι;". Η αντίδραση της δεν ήτανε και η καλύτερη εκείνη τη στιγμή. Μου είπε "Τι είπες;". Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά, γενικά. Τότε δεν είχα σχέση, αλλά είχα γνωρίσει μόλις τον Τάιλερ και ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς την υπόλοιπή σου ζωή, σπανίζει αυτό. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχα την επιθυμία να κάνω κάτι με αγόρια, για χρόνια, απλώς το είχα συμπιέσει - καταπιέσει, για τουλάχιστον 15-17 χρόνια. Λέω στην μητέρα μου, γιατί είχα αρχίσει να κλαίω εκεί πέρα, "μην πεις τίποτα στον μπαμπά, είναι δικό μου δικαίωμα να το πω εγώ". Μου είπε "εντάξει, το υπόσχομαι". Ένα μήνα μετά πήγα στην Κρήτη για να τους δω. Βλέπω τον πατέρα μου σαν να μην μπορώ να του μιλήσω και μαθαίνω ότι η μητέρα μου το είχε πει επιτόπου, το ίδιο βράδυ που της είχα πει να μην το πει, και μου έκυψαν για ένα μήνα. Ήταν μια έκπληξη για εκείνους, αν και η μητέρα μου είχε μερικές ενδείξεις λίγες εβδομάδες πριν. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση, κράτησε για λίγες εβδομάδες αυτό. Μετά έδειξα στην μαμά του τον Tyler και έγιναν όλα fast forward».

Δείτε επίσης: Πέτρινο απέξω και ολόλευκο μέσα - Το εξοχικό του στις Σπέτσες με το τεράστιο τζάκι