Μάρκος Σεφερλής & Έλενα Τσαβαλιά: Στιγμές ευτυχίας για τον γιο τους, Χάρη - Έχει αφήσει και μουστάκι

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή 28/5 για την οικογένειά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ημέρα ευτυχίας είναι η σημερινή, Τρίτη 28/5, για την οικογένεια του Μάρκου Σεφερλής και της Έλενας Τσαβαλιά, καθώς ο γιος τους, Χάρης, έχει τα γενέθλιά του. Ο νεαρός έκλεισε τα 20 του χρόνια και οι περήφανοι γονείς του θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια, πραγματοποιώντας τις πιο τρυφερές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram.

Και οι δύο θυμήθηκαν τα παλιά, αναρτώντας φωτογραφίες του από όταν ήταν νεογέννητο μωρό, με την ηθοποιό ωστόσο να δημοσιεύει και μία φωτογραφία του όπως είναι τώρα που έχει γίνει ολόκληρος άντρας και έχει αφήσει και μουστάκι.

Οι ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά για τα γενέθλια του γιου τους, Χάρη

«Ήρθες χωρίς να σε περιμένω κι έφερες αυτό που περίμενα πάντα…
ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!!!!

Χρόνια πολλά , γερά κι ευλογημένα γιε μου!!!!!!

Σ’ αγαπάω ατελείωταααααααααα!!!!!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά εκείνη.

Δείτε επίσης: ''Λιώνει'' από έρωτα ο γιος του Μάρκου Σεφερλή - Το καυτό φιλί στο στόμα της κούκλας συντρόφου του

Ο πατέρας του, από την άλλη πλευρά, σημείωσε: «20 χρόνια πριν! Η πρώτη σου επαγγελματική φωτογράφηση! Τότε είχες άγνοια! Τώρα πια - εις γνώση σου - αποφεύγεις τα πολλά φώτα! Παρ’ όλα αυτά, εγώ σου εύχομαι να είναι η ζωή σου γεμάτη ΦΩΣ! Σ’ αγαπάω μέχρι το φεγγάρι και πίσω ξανά μπομπιράκο μου!».

Δείτε επίσης: Δίπατο με ξύλινη σκάλα, αναπαυτικούς καναπέδες & πολλά κεριά - Το υπέροχο σπίτι που μένουν οι τρεις τους

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή "Γειά σου", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και τη Νάνσυ Παραδεισανού, ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει για το παιδί του: «Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, γιατί είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Έχει το γονίδιο μάλλον το δικό μου, του αρέσουν οι ξανθές, οι εντυπωσιακές», υπογράμμισε για τη σχέση του παιδιού του. «Μπορεί να είμαστε γνωστοί, αλλά είμαστε προσγειωμένοι άνθρωποι», κατέληξε.