Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι και επίσης...» - Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια για το Tv Queen

Τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι και επίσης...» - Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια για το Tv Queen

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο project του OPEN, Tv Queen. Ένα ριάλιτι που στόχο έχει να αναδείξει τη νέα παρουσιάστρια της χρονιάς. Για το πρόγραμμα αυτό, λοιπόν, ακούστηκαν διάφορα από την πρώτη στιγμή, με πολλούς να χαρακτηρίζουν το show trash, μέχρι και β' κατηγορίας παιχνίδι (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις της Emilia Vodos για τις παίκτριες).

Για το γεγονός αυτό απάντησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, που την συνάντησε σε βραδινή εκδήλωση, με την ίδια να φαίνεται πως δεν δίνει σημασία σε όσα λέγονται και γράφονται, υποστηρίζοντας πως ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου στα αρνητικά σχόλια για το Tv Queen

«Και μόνο που ασχολούνται, χαμογελάω. Δεν έχω να απαντήσω κάτι και επίσης δεν ξέρω τι ορίζεται ως trash, τι ορίζεται ως ποιότητα, τι ορίζεται γενικά ως καλό. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και με τη δική του ματιά», είπε αρχικά για τα αρνητικά σχόλια.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον και τις συζητήσεις που μπορεί να έχει κάνει με τα κανάλια για τα επόμενα βήματά της, δήλωσε: «Γενικά δεν μου αρέσει να κάνω κάτι που τρέχει και να μιλάω για το επόμενο. Οποιαδήποτε συζήτηση ή επαφή ή σκέψη μπορεί να έχει γίνει, αν έχει γίνει, το θεωρώ πολύ πιο σωστό να κοιτάζεις αυτό που κάνεις τώρα. Άρα αυτό που με νοιάζει είναι να μην χάσω ούτε από την ενέργειά μου ούτε από την στοχοπροσήλωση».

Δείτε επίσης: Tv Queen highlights 26/5: «Δεν κάνω άλλο εκπομπή!» - Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Μικρούτσικου για τον Παναθηναϊκό και η δυσάρεστη ανακοίνωση της Μαλέσκου