Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την είχαν βάλει στη μέση και την αποθέωναν - Ο ξέφρενος χορός σε πάρτι στην Ίμπιζα με διχτυωτό μεταλλικό φόρεμα

Το ταξίδι εκτός Ελλάδας, το φαγητό σε ακριβά εστιατόρια και το πάρτι δίπλα στην πισίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο μακριά από τον θόρυβο της Αθήνας, καθώς βρέθηκε εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα ταξίδεψε μέχρι την Ίμπιζα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι οποίες συνδυάστηκαν μαζί με καλοπέραση δίπλα σε φίλες της και γνωστές Influencers.

Δημοσίευσε, μάλιστα, πολλές φωτογραφίες και βίντεο από εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τι ακριβώς έκανε αυτό το διήμερο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει βόλτες στην πόλη, φαγητό σε χλιδάτα εστιατόρια και βραδινά πάρτι με γνωστούς Djs.

Ο χορός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με διχτυωτό φόρεμα στην Ίμπιζα

Σε ένα από αυτά τα πάρτι είχε επιλέξει να φορέσει ένα πολύ εντυπωσιακό ρούχο, ένα φόρεμα που ήταν όλο μεταλλικό δίχτυ, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της και κρύβοντας μόνο τα απαραίτητα σημεία αυτού. Φυσικά, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της, όπως φάνηκε και σε ένα βίντεο όπου την είχαν βάλει στη μέση και την αποθέωναν όσο χόρευε.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε για το νυφικό της στον πρώτο γάμο της

Η αποκάλυψη για τον σύντροφο και τις πρώην σχέσεις της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου, βρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και εκεί την συνάντησε η κάμερα του Mega Καλημέρα, μαζί με δημοσιογράφους οι οποίοι της έκαναν διάφορες ερωτήσεις.

Απάντησε, λοιπόν, για τον σύντροφό της και την σχέση τους γενικότερα, ενώ μίλησε και για τους πρώην συντρόφους που μπορεί να είχε, αποκαλύπτοντας εάν ακόμα κρατά επαφές μαζί τους. Φυσικά, ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό της μέλλον, με την ίδια να φαίνεται αισιόδοξη.

Δείτε επίσης: Πήγαν μαζί αλλά έφτασαν χώρια στην ίδια εκδήλωση με τον Γιάννη Καραβασάνη - «Τον κρύβω...»

«Δεν μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Είναι πραγματικά καλό παιδί, είναι πολύ καλόψυχος. Δε νομίζω ότι μου έχει τύχει κάποιος πιο ευκατάστατος από εμένα σε σχέση. Μπορεί μία φορά, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Δεν το έχω τσεκάρει...», είπε αρχικά για την προσωπική της ζωή, ενώ όσον αφορά την πορεία της στην τηλεόραση και τα επόμενα σχέδιά της, δήλωσε:

«Θα ακουστούν τα επίσημα και μετά θα τα πούμε. Το Shopping Star το έχω λατρέψει, περνάω καταπληκτικά, θέλω πολύ να συνεχίσουμε».

Τέλος, απάντησε ξανά για τον καλό της, αλλά και τις προηγούμενες σχέσεις της: «Ακολουθώ τους πρώην μου στο Instagram. Ο σύντροφός μου δεν είναι των εκπλήξεων γιατί δεν μου αρέσουν και πάρα πολύ οι εκπλήξεις».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μοθωναίος - Η «σχέση» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η συμμετοχή στο «Πρωινό» και οι Άγριες Μέλισσες