Ματίνα Νικολάου: «Δεν τα κατάφερνα οικονομικά, δεν είναι καθόλου εύκολο να ζητήσεις βοήθεια»

«Είμαι τυχερή, γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σε βοηθήσει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: «Δεν τα κατάφερνα οικονομικά, δεν είναι καθόλου εύκολο να ζητήσεις βοήθεια»

Η Ματίνα Νικολάου ήταν η σημερινή (28/5) καλεσμένη της εκπομπής Στούντιο 4 στην ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός και πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της «Βάνιας», εξομολογήθηκε στους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, τη δύσκολη περίοδο που πέρασε οικονομικά και δήλωσε ευγνώμων για τους ανθρώπους που βρέθηκαν τότε στη ζωή της.

Συγκεκριμένα έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στην περίοδο του διαζυγίου της, όταν της στάθηκαν φίλοι, αλλά και οι γονείς της. Έχουν περάσει χρόνια από τότε, με την Ματίνα Νικολάου πλέον να πατάει γερά στα πόδια της.

«Έχω άγχος για να μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά στις υποχρεώσεις μου, όχι για να είμαι πάντα στη δουλειά. Όταν κάποια στιγμή χώρισα από τον άντρα μου, είχα πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τους γονείς και τους φίλους μου», δήλωσε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε επίσης: Ματίνα Νικολάου: Η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη, τον Νίκο Μουτσινά και το ενδεχόμενο της επιστροφής του με το «Καλό Μεσημεράκι»

Η Ματίνα Νικολάου για τις οικονομικές δυσκολίες της

«Υπήρχαν δύσκολες περίοδοι στη ζωή μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχα και οικονομική βοήθεια από φίλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να το ζητήσεις, απλά όταν υπάρχουν πραγματικές φιλίες, μπορεί να συμβεί, χωρίς να είναι κάτι φοβερό», συμπλήρωσε η Ματίνα Νικολάου.

«Όταν έχεις την ευκαιρία να ανταποδώσεις με έναν άλλο τρόπο στον άλλον αυτό που σου προσφέρεται, το έχω κάνει και με κάνει πολύ χαρούμενη. Είμαι τυχερή, γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σε βοηθήσει. Βρέθηκαν άνθρωποι που με βοήθησαν πάρα πολύ», κατέληξε η Ματίνα Νικολάου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ.