Κατερίνα Ζαρίφη: Έκλεισε απότομα την τηλεφωνική σύνδεση με την Μαρία Αντωνά - «Να το! Κλείστε την»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Έκλεισε απότομα την τηλεφωνική σύνδεση με την Μαρία Αντωνά - «Να το! Κλείστε την»

Η Μαρία Αντωνά βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Οδός Ζαρίφη, το μεσημέρι της Τρίτης 28/5, και συνεργάτης της Κατερίνας Ζαρίφη βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για όσα ακούγονται σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Παρόλα αυτά, την αποκάλυψη έκανε εκείνη για το μέλλον της παρουσιάστριας του συγκεκριμένου προγράμματος, με αποτέλεσμα να τα χάσει και να διακόψει την σύνδεση πριν ειπωθεί κάτι παραπάνω. Φυσικά, στο πλαίσιο του χιούμορ και της πλάκας.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για την Κατερίνα Ζαρίφη που την άφησε άναυδη

«Ο Φραγκολιάς είπε σήμερα ότι έχεις μία φοβερή επαγγελματική πρόταση. Θα μας πεις τίποτα;», είπε ο δημοσιογράφος, με την Κατερίνα Ζαρίφη να επισημαίνει: «Όχι, δεν πειράζει, αρκεί να την έχει το κορίτσι». Ωστόσο εκείνος συνέχισε: «Την έχουμε κλειδώσει;», με την Μαρία Αντωνά να τονίζει: «Είσαι τρελός; Είπαμε ότι είσαι φίλος μου, σου μιλάω και στα λέω όλα, αλλά…»

«Εμείς έχουμε στείλει όλη τη θετική ενέργεια, Μαρία, we love you!», δήλωσε, τότε η παρουσιάστρια και η Μαρία Αντωνά, ανέφερε: «Κατερινάκι μου, κι εγώ σας αγαπάω πολύ και συγχαρητήρια για την εκπομπή. Φέτος νομίζω έχεις βγάλει τρομερό αποτέλεσμα και μαθαίνω ότι ανανεώνεις και για του χρόνου».

«Να το! Κλείστε την, είναι η ώρα που κλείνουμε. Ευχαριστούμε, Μαρία!», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη, αφού πρώτα έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Θα τα μάθουμε από τους ξένους;», την ρώτησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η ίδια αναφώνησε: «Δεν τα ξέρω ούτε εγώ».

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά – Γύρισε σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό: «Είχαν χρόνια να με φλερτάρουν τόσο έντονα, κάτι μου έλειπε»

Ο Νίκος Κοκλώνης, πάντως, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του: «Είναι δυνατόν να φύγει η Κατερίνα Ζαρίφη από την αγκαλιά μας; Ποτέ! Το concept θα το σκεφτούμε μαζί, δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε για τον Σεπτέμβριο, γιατί έχουμε ένα καλοκαίρι μπροστά μας. Θα οριστικοποιηθεί μέσα στον μήνα αν θα υπάρξει περισσότερο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε με βάση αυτό, θα αποφασιστεί και πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη: Σεφ σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας