Στέλιος Κουδουνάρης: «Mε κορόιδευε και έχανα τον χρόνο μου, ήθελα να τα παρατήσω όλα, έκλαιγα...»

Η εξομολόγησή του σχεδιαστή για τις δύσκολες στιγμές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέλιος Κουδουνάρης: «Mε κορόιδευε και έχανα τον χρόνο μου, ήθελα να τα παρατήσω όλα, έκλαιγα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο σχεδιαστής μόδας, και κριτής του My Style Rocks, αναφέρθηκε στην πορεία του και στις δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν, όταν έφτασε ένα βήμα πριν τα παρατήσει όλα.

«Επιτυχία θα ήταν να δούλευα λίγο λιγότερο. Δουλεύω επτά ημέρες την εβδομάδα και πολλές ώρες την ημέρα, ο εγκέφαλός μου είναι μπουκωμένος από πληροφορίες, τις οποίες προσπαθώ να αποβάλλω και αυτό είναι ένα τίμημα. Βέβαια και υπάρχουν δυσκολίες, η καθημερινότητα είναι δύσκολη, ειδικά όταν έχεις να διαχειριστείς, πέρα από το δημιουργικό, το επιχειρηματικό και το οικονομικό κομμάτι, τις δυσκολίες που υπάρχουν με πελάτες και χρόνους», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Κοδουνάρης.

Δείτε επίσης: Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκαλύψεις για το ρούχο της Silia Kapsis στην Eurovision - Τι θα συμβεί τη βραδιά του τελικού

«Γενικά κλαίω και ξεσπάω. Δεν ντρέπομαι καθόλου να δακρύσω, να ξεσπάσω γιατί είμαι της άποψης πως όταν κρατάμε κάτι μέσα μας αυτό γίνεται μεγάλο και κακό. Όταν είναι να κλάψω, θα κλάψω, και όταν είναι να γελάσω, θα γελάσω. Πιο πολύ κλαίω, παρά γελάω», συμπλήρωσε ο Στέλιος Κοδουνάρης.

Η δυσάρεστη εμπειρία του Στέλιου Κουδουνάρη με πελάτη του

Μιλώντας για το ξεκίνημά του και τις δύσκολες στιγμές, ο Στέλιος Κουδουνάρης εξομολογήθηκε: «Πριν πάρα πολλά χρόνια είχα έναν πελάτη χονδρικής, σε ένα κατάστημα δηλαδή, που με κορόιδευε γιατί μου άλλαζε τα ραντεβού. Πήγαινα να δειγματίσω και δεν ήταν εκεί, έχανα τον χρόνο μου, ήταν όλο πολύ περίεργο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να τα παρατήσω όλα, έκλαιγα, πέταγα τα ρούχα… Δέκα λεπτά κράτησε και μετά τα μάζεψα και τα σιδέρωσα. Είναι μεγαλύτερη η αγάπη μου γι' αυτό που κάνω από το άγχος των δυσκολιών».