Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας διαψεύδουν την Ισμήνη Καλέση: «Το ακούσαμε κι αυτό!»

Απαντούν στη δήλωσή της για τη Ρένα Βλαχοπούλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας διαψεύδουν την Ισμήνη Καλέση: «Το ακούσαμε κι αυτό!»

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση προ ημερών της Ισμήνης Καλέση για τη Ρένα Βλαχοπούλου (δείτε εδώ τι ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία τους). Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας, που επίσης έχουν συνεργαστεί για χρόνια με την αείμνηστη ηθοποιό δίνουν μία τελείως διαφορετική εκδοχή και μιλούν για έναν άνθρωπό που δεν είχε έπαρση, ούτε ψυχρή με τους γύρω της.

«Το ακούσαμε κι αυτό, δεν ξέρω τι να πω! Δεν το 'χω ζήσει, δεν έχω ξανακούσει ότι δεν ήταν επικοινωνιακή. Έχω παίξει τόσες φορές με τη Ρένα, όλο το ελληνικό θέατρο έχει παίξει, αυτό δεν το 'χουμε ακούσει», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Για να συμπληρώσει: «Ίσα-ίσα που η Ρένα βοηθούσε τους νέους ανθρώπους. Όχι απλά τους άκουγε, τους πούσαρε όταν έβλεπε ότι έχουν ταλέντο. Τι απρόσιτη; Η Ρένα ήταν μία απλή γυναίκα στο σπίτι της, στο καμαρίνι της, έπλεκε, δεν ήταν κάποια σταρ, ήταν τελείως αντιστάρ. Στη σκηνή, βέβαια, μεταμορφωνόταν».

Μάκης Δελαπόρτας και Ζωζώ Σαπουντζάκη υπέρ της Ρένας Βλαχοπούλου

«Τώρα αν συμπαθούσε την Ισμήνη ή αν είχαν κάποια διαφορά, δεν το ξέρω και δεν το έμαθα ποτέ. Ας μας το πει, αν και θα μου πεις: Τι σημασία έχει μετά από τόσα χρόνια; Ο καθένας κουβαλάει κάτι στην ψυχή του και στις αναμνήσεις του, και έχει δικαίωμα να το λέω. Για τη Ρένα, όμως, δεν θέλω να ακούω άσχημα πράγματα, γιατί την έζησα, ήταν μία σπουδαία γυναίκα, μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εγώ δεν απογοητεύτηκα ποτέ από τη Ρένα Βλαχοπούλου, με αγαπούσε πολύ από την αρχή. Λυπήθηκα πραγματικά που “έφυγε”. Και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν σε ένα υπόγειο μπαρ, ήταν χάλια. Πόνεσα τόσο πολύ που την είδα, μία τέτοια αρτίστα», τόνισε με τη σειρά της η Ζωζώ Σαπουντζάκη.