Γιώργος Παπακώστας: «Βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο μαγειρικής, θα ήθελα κάτι διαφορετικό»

Ο σεφ της «Ελένης» βάζει πλέον διαφορετικούς όρους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Παπακώστας: «Βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο μαγειρικής, θα ήθελα κάτι διαφορετικό»

Ο Γιώργος Παπακώστας, που μαγειρεύει για 6 χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (τόσο στον Alpha, όσο και στο MEGA), μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στη Super Kατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Δεν έχω μιλήσει με την Ελένη για το μετά. Η δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση, είναι τα εστιατόρια. Η εκπομπή είναι το ρεπό μου. Η Ελένη είναι φοβερή συνεργάτης, πολύ σημαντικό ότι με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω. Το μόνο είναι να μου στείλει τελευταία στιγμή μήνυμα και να μου πει ότι έχει όρεξη για μακαρόνια. Προφανώς και δεν περιμένω κάποιον να με πάρει τηλέφωνο να μου πει έλα, κάνουμε αυτό», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπακώστας.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπακώστας για αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA: «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά! Υποθέτω πως...»

Οι όροι του Γιώργου Παπακώστα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπακώστας δεν αγχώνεται για την τηλεόραση, τουλάχιστον με τους όρους που έκανε μέχρι σήμερα: «Αν προκύψει κάτι θα ήθελα να είναι με διαφορετική μορφή. Αυτό το πρωινό με στριμωγμένα 8 με 10 λεπτά μαγειρικής λίγο το βαρέθηκα. Θα ήθελα να μπει ο άλλος για να δει μαγειρική όχι να δει την Ελένη, τι προσφορά θα βγάλει, τι δώρο θα κάνει, ποιος θα φάει κράξιμο, ποιος χώρισε. Εγώ δεν βλέπω ποτέ πρωινές εκπομπές γιατί τις βαριέμαι».

«Δεν είναι ότι δεν με εξέφραζε τότε, σιγά σιγά οι άνθρωποι εξελίσσονται. Έμεινα στην εκπομπή της Ελένης γιατί μου άρεσε το κλίμα και η συνεργασία. Αν με πάρει να μου πει ότι κάνουμε αυτό θα της πω έρχομαι γιατί γουστάρω την Ελένη. Πάντα χτυπάει το τηλέφωνό μου γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις, όχι με τα κανάλια, αλλά με ανθρώπους στις ομάδες», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παπακώστας.