Emilia Vodos: «Δεν έχω καναλάρχες από πίσω, ούτε παραγωγούς να γλείψω για να κρατήσω μια καρέκλα»

«Λέω τη γνώμη μου, όποιος δεν τη δέχεται... σόδα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Emilia Vodos παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day στον Alpha και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε σε αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, από τη στιγμή που εξέφρασε την άποψή της για το Tv Queen, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να μιλάει ανοιχτά.

Νέα απάντηση από την Emilia Vodos

«Είπα τη γνώμη μου για το TV Queen, κάποιοι προσβλήθηκαν, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Εγώ μιλάω πολύ ελεύθερα και ανοικτά, γιατί δεν έχω ούτε καναλάρχες από πίσω, αλλά ούτε και παραγωγούς για να χρειαστεί να γλείψω για να κρατήσω μια καρέκλα. Οπότε, αυτό μπορεί να πειράζει», δήλωσε αρχικά η Emilia Vodos.

Δείτε επίσης: Emilia Vodos: Αποκάλυψη μεγατόνων για την προσωπική της ζωή - Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που έβγαινε ραντεβού

«Ούτε με αφορά να αρέσω, ούτε με αφορά να αρέσουν αυτά που λέω. Δεν αποσκοπούν πουθενά αυτά που λέω. Λέω απλά τη γνώμη μου, όποιος τη δέχεται, καλώς, όποιος δεν τη δέχεται... σόδα», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Emilia Vodos.

Οι δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις

Πριν από σχεδόν μία εβδομάδα η Emilia Vodos είχε δηλώσει για το Tv Queen: «Δεν το βλέπω, πολύ trash εκπομπή, πάρα πολύ trash. Είναι ότι πιο trash έχει βγει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια θεωρώ. Εκτός του ότι δεν υπάρχει καμία σωστή προσωπικότητα εκεί μέσα, δεν υπάρχει και star quality. Το θεωρώ πολύ show β' κατηγορίας. Αυτός που έκανε το casting, δεν ξέρω πού τις έχει βρει όλες αυτές».

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν και στο Breakfast at Star και ενόχλησαν την Ελένη Χατζίδου, όπως και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι επισήμαναν με την σειρά τους στη συνέχεια: «Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που μίλησε για το Tv Queen και γενικότερα για τις κοπέλες ότι είναι β’ και γ’ κατηγορίας. Για το virality. Ο λόγος που γίνονταν viral στο My Style Rocks, δεν ήταν επειδή είχαν κάποιο αστείο;»

«Ό,τι κι αν νομίζεις ότι είσαι, δεν κάνει και δεν είναι σωστό, δεν δικαιούσαι να μιλάς τόσο υποτιμητικά για άλλους ανθρώπους. Πες τα στους φίλους σου… Εγώ λέω να κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του», κατέληξε η παρουσιάστρια για τις δηλώσεις από την Emilia Vodos.