Ραμόνα Βλαντή – Δέχτηκε απειλητικά μηνύματα από τη Super Κική: «Μου έλεγε “μη σε πιάσω...”»

Ο λόγος που ξεκίνησε αυτή η κόντρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

«Κακίστρω» χαρακτήρισε σε πρόσφατο βίντεό της στο YouTube η Super Κική τη Ραμόνα Βλαντή, με τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών να συναντούν τη δεύτερη σε βραδινή της έξοδο και να τη ρωτούν σχετικά με αυτή τη νέα κόντρα που φαίνεται να γεννιέται. Όπως αποκάλυψε η Ραμόνα, υπάρχει ακόμα πιο έντονο παρασκήνιο, καθώς πριν από την εν λόγω αναφορά είχαν ανταλλάξει μηνύματα, με την Κική να την απειλεί.

«Δεν απαντάω τίποτα σε αυτό. Ανεβάζει συνέχεια και προμοτάρει μαϊμού τσάντες. Έχουμε ξεφύγει εντελώς, όταν προμοτάρουμε κάτι παράνομο», δήλωσε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή, σχετικά με τους λόγους που ξεκίνησε αυτή η κόντρα.

Η απειλή της Super Κικής προς τη Ραμόνα Βλαντή

Η συνέχεια έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον: «Μου έστειλε ένα μήνυμα που με απειλούσε, ότι “μη σε πιάσω εγώ στο στόμα μου” και κάτι τέτοια. Δεν θυμάμαι καν, είναι τόσο μακριά από μένα όλο αυτό, απλώς το έκανα ένα screenshot, να υπάρχει σε κάθε περίπτωση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha:

Νέα δικαστική διαμάχη για τη Super Κική;

Θυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο η Super Κική βρίσκεται ήδη σε δικαστική διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, καθώς τον ειρωνεύτηκε και σχολίαζε αν είναι όντως ο πατέρας του παιδιού που περιμένει με την Ιλάειρα Ζήση. H ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, αλλά πήρε αναβολή για τις 4 Ιουνίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε επίσης ότι είχε δεχτεί μήνυμα από τη Super Κική με απειλές προς το πρόσωπό του, όπως η Ραμόνα Βλαντή. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες. «Πιο μεγάλο ψεύτη δεν έχω δει», σχολίασε λακωνικά η Super Κική μετά από τους ισχυρισμούς του.