Μαρία Αντωνά – Γύρισε σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό: «Είχαν χρόνια να με φλερτάρουν τόσο έντονα, κάτι μου έλειπε»

Τηλεθεατής του... Happy Day αυτός που την «πολιορκεί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ακολούθησε χωριστούς δρόμους από τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά μίλησε ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ραδιοφωνική παραγωγός, και πρώην παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, στον πρόσφατο χωρισμό της, καθώς και σε ένα νέο φλερτ που υπάρχει έντονα στη ζωή της αυτή την περίοδο.

«Νιώθω πολύ καλά και προετοιμάζομαι για καλοκαίρι. Φέτος λέω να αυτοπροταθώ για τα backstage του The Voice, νομίζω θα ήταν μία καλή περίπτωση και θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο», τόνισε η Μαρία Αντωνά όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Καινούργια αρχή μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη - Μετακόμισε σε νέο, πολυτελές σπίτι

Η στάση της Μαρίας Αντωνά μετά τον χωρισμό

Η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε επίσης στην έκταση που πήρε ο χωρισμός της με τον Άρη Σοϊλέδη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν συνειδητή δική μου επιλογή να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Ήταν μια δική μου επιλογή να κρατήσω μια στάση πάρα πολύ διακριτική, ήσυχη και ήρεμη, όπως νομίζω ότι πραγματικά αξίζει σε έναν χωρισμό, δεν είναι κάτι που το διατυμπανίζεις. Το διαχειρίστηκα ήρεμα και με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία».

«Οι φίλοι είναι φίλοι και θα είναι για πάντα φίλοι. Με χαρακτηρίζει το “αεράκι” της Ελένης Φουρέιρα”, με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα, κάτι μου έλειπε. Φυσικά και το δέχομαι, είναι πολύ ωραίο και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική» συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από το Happy Day στον Alpha:

Ο άνθρωπος που τη διεκδικεί, βλέπει φανατικά Σταματίνα!

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε στην πορεία της εκπομπής ότι ο άνθρωπος που τη φλερτάρει είναι... τηλεθεατής του Happy Day, εκπομπή με την οποία συνεργαζόταν στο παρελθόν και η ραδιοφωνική παραγωγός. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες του, πάντως, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνθρωπο που διεκδικεί μία θέση στην καρδιά της Μαρίας Αντωνά.