Σάκης Ρουβάς: «Δεν θα ήμουν τίμιος με τη συνείδησή μου αν δεν σε ρωτούσα...» - Η αναφορά του στον Ηλία Ψινάκη

Τι είπε για το πριν και το μετά της συνεργασίας τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: «Δεν θα ήμουν τίμιος με τη συνείδησή μου αν δεν σε ρωτούσα...» - Η αναφορά του στον Ηλία Ψινάκη

Ο Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας 27/5 μίλησε για όλους και για όλα σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Ο τραγουδιστής επιλέγει μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας, επιθυμώντας να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους (δείτε τι είπε για την οικογένεια τους).

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά - σχολικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως «Πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Στο νυχτερινό σχολείο ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, γιατί δεν είχε τελειώσει το λύκειο, όταν ήταν μικρή και έτσι το τελειώσαμε μαζί. Αργότερα δούλεψα σε σιδεράδικο, μετά σε μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Μιλώντας κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε μια ερώτηση από τον παρουσιαστή για την συνεργασία του στο παρελθόν με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ήταν ένας από εκείνους που τον βοήθησαν να φτιάξει την καριέρα του στο χώρο της μουσικής.

«Δεν θα ήμουν τίμιος με τη συνείδησή μου αν δε σου κάνω αυτή την ερώτηση. Υπάρχει προ-εποχή Ψινάκη και μετά-εποχή Ψινάκη στον Σάκη; Γιατί στο μυαλό όλων μας, υπάρχει και είναι ένας άλλος Σάκης, ωραίος, ανανεωμένος, καινούργιος, τελείως διαφορετικός από πριν», ήταν χαρακτηριστικά η ερώτηση.

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τον Ηλία Ψινάκη

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο που περιγράφεις το οποίο το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, γιατί έχει παρακολουθήσει αυτή την πορεία. Εγώ βέβαια που ξέρω αναλυτικότερα τη ζωή μου, έχω πολλά τέτοια σημεία τα οποία με έχουν αλλάξει. Επίσης δεν υπάρχει ένα σημείο ακριβώς αλλαγής, υπάρχει μία πορεία και μία διαδικασία. Ερχόταν σταδιακά η αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκη Ρουβάς για την καριέρα και τη ζωή του μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

Δείτε επίσης: Ο Ηλίας Ψινάκης πήρε θέση υπέρ του Σάκη Ρουβά στην κριτική του Γιώργου Νταλάρα - «Αν δεν καταλάβαινε τι έλεγε, θα το είχε “κόψει” ο Μίκης Θεοδωράκης»