Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Βίντεο από το gender reveal - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Άναψε καπνογόνο ο τραγουδιστής!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Βίντεο από το gender reveal - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Μπορεί εμείς να σας είχαμε αποκαλύψει πως η Ανδρομάχη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι εδώ και πάρα πολλούς μήνες, ωστόσο η ίδια το μοιράστηκε η ίδια πριν από μερικές ημέρες στο Instagram με επίσημες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μετά την ανακοίνωση της, μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη, δεν κρύβουν τη χαρά τους που θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει κάνει και δηλώσεις στις κάμερες. «Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ομήνα. Έχει πάντα λιγούρες», έχει πει στους δημοσιογράφους - δείτε τι αποκάλυψε για τη βάφτιση του μωρού.

Το βίντεο από το gender reveal της Ανδρομάχης και του Γιώργου Λιβάνη

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης κάλεσαν στο σπίτι τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έχοντας ετοιμάσει ένα μικρό πάρτι ώστε να μάθουν το φύλο του μωρού τους. Μάλιστα, δημοσίευσαν και βίντεο στα προφίλ τους στο Tik Tok. Ο τραγουδιστής έγραψε στην λεζάντα του «Το δεκάρι της ομάδας έρχεται! Η μαμά σου κι εγώ σου το αφιερώνουμε. Σ’αγαπάμε πολύ».

Το ζευγάρι όπως είδαμε και στο βίντεο που αναρτήθηκε, περιμένει αγοράκι με μεγάλη μάλιστα ανυπομονησία!

Ο έρωτας που έχει ο ένας για τον άλλο είναι τεράστια και ο Γιώργος Λιβάνης λίγες ημέρες πριν είχε κάνει μια δημόσια εξομολόγηση στην σύντροφό του. Προς το τέλος της Πέμπτης 16/5, η οποία περιλάμβανε πολλά δυνατά συναισθήματα για τους δύο τραγουδιστές, ο καλλιτέχνης έκανε την πρώτη του τρυφερή ανάρτηση στο insragram για την τόσο ιδιαίτερη περίοδο που ζει με τη σύντροφό του.

«Μπορεί να έχω βάλει ΜΙΚΡΗ τη φωτογραφία σου για να χωρέσουν τα λόγια μου αλλά είσαι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ πράγμα που μου έχει τύχει ποτέ στη ζωή μου!», έγραψε ο Γιώργος Λιβάνης.

Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη - Εγκυμοσύνη