Σάκης Ρουβάς: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά 21 χρόνια μετά τη σχέση του με την Ζυγούλη

«Έκανα πολλή θεραπεία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά 21 χρόνια μετά τη σχέση του με την Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 27/5 και είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο τραγουδιστής δίνει σπάνιες συνεντεύξεις στην τηλεόραση και αυτή ήταν μια από αυτές...

Ο Έλληνας σταρ, μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κάτια Ζυγούλη, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν ήθελε να κάνει παιδιά, καθώς δεν ήθελε να έχει την κατάληξη που είχαν οι γονείς του, δηλαδή τον χωρισμό.

Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προτιμώντας να μένουν στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά το οποίο είναι τεράστιο. Έχει μέσα θερμοκήπιο, πισίνα, κότες και άλλα πτηνά αλλά και γυμναστήριο (δείτε φωτογραφίες και βίντεο).

Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την οικογένεια του

«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία ή και ποτέ. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς για το διαζύγιο των γονιών του.

Η οικογένεια του ήταν φτωχή και ο Ρουβάς ξεκίνησε να φροντίζει τα αδέρφια του σε ηλικία 5 ετών. Το 1984 οι γονείς του χώρισαν. Ο ίδιος με τον έναν αδερφό του μετακόμισαν στο χωριό των παππούδων του, τον Ποταμό, μετά τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Ο νεαρός Ρουβάς έκανε διάφορες δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά του, όπως βοηθός σε συνεργείο αυτοκινήτων, οικοδόμος και μπάρμαν.

«Πέρασα διάφορα στάδια. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μήπως γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία», αποκάλυψε στην συνέχεια για τα "σημάδια" που του άφησε και ξεπέρασε με την θεραπεία.

Στην συνέχεια σε ερώτηση για την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, εξομολογήθηκε: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι είμαστε κι οι δύο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσω τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Δείτε επίσης: Η λιποταξία και η σύλληψή του, η φρενίτιδα και τα δημοσιεύματα για απόπειρα αυτοκτονίας - Ποιος είναι πραγματικά ο Σάκης Ρουβάς

Η αποκάλυψη με τη μητέρα του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως στο σχολείο δεν ήταν καλός μαθητής. Μάλιστα, πήγε σε νυχτερινό σχολείο στο οποίο ήταν συμμαθητής με τη μητέρα του που δεν είχε τελειώνει το λύκειο.

«Δεν ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο. Ήμουν δυσλεκτικός και δεν τα πήγαινα καθόλου καλά με τα μαθήματα. Ταξίδευε το μυαλό μου αλλού, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και αυτό για εμένα ήταν μια διέξοδος. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πουλάω λαμπάδες στην Ανάσταση, ήμουν 9 ετών.

Στη συνέχεια πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Στο νυχτερινό σχολείο ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, γιατί δεν είχε τελειώσει το λύκειο, όταν ήταν μικρή και έτσι το τελειώσαμε μαζί. Αργότερα δούλεψα σε σιδεράδικο, μετά σε μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω», αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς.