Μαριάντα Πιερίδη: Αχώριστη από τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου - Φιλιά και αγκαλιές σε καφέ της Γλυφάδας πάνω στη θάλασσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριάντα Πιερίδη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Κατριβέση, η τραγουδίστρια βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Πάνου Ιωάννου.

Το ζευγάρι κυκλοφορεί πολύ συχνά μαζί και μάλιστα αγαπάει πολύ τις αποδράσεις εκτός Αθήνων, όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά τους. Να θυμίσουμε εδώ, πως η Μαριάντα Πιερίδη έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Νικόλα από τον πρώτο της γάμο και ο σύντροφος της έχει και εκείνος έναν γιο - ηλιακά κοντά με τον δικό της.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: Νέο ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της - Βιαστικοί στο αεροδρόμιο με τις βαλίτσες στα χέρια

Η νέα ρομαντική βόλτα της Μαριάντας Πιερίδη με τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε μια ρομαντική βόλτα στη Γλυφάδα απολαμβάνοντας τον καφέ του σε μαγαζί πάνω στη θάλασσα. Ο φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε αποκλειστικά σε τρυφερά τετ - α - τετ με τους δύο να δείχνουν πολύ ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

Μαριάντα Πιερίδη - Σύντροφος - Καφές
Μαριάντα Πιερίδη - Σύντροφος - Γλυφάδα
Μαριάντα Πιερίδη - Σύντροφος

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη την Τετάρτη 22/5/24 στο Happy Day μίλησε για τον γιο της και για τη γνωριμία του με τον γιο του συντρόφου της: «Δεν θέλω να μιλάω για επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πάρα πολύ χαλαρά. Πρώτα απ’ όλα φροντίζω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά είμαι και εγώ ευτυχισμένη και χαρούμενη και από εκεί και πέρα φροντίζω να περνάω καλά και εγώ και να γεμίζω τον χρόνο μου με ευχάριστες στιγμές και ωραίους ανθρώπους. Έχουμε γνωριστεί (ο σύντροφός μου και το παιδί μου), γιατί και ο σύντροφός μου έχει έναν γιο σχεδόν στην ίδια ηλικία με τον Νικόλα και κάνουμε παρέα όλοι μαζί» (δείτε εδώ το βίντεο).