Κώστας Καραφώτης: «Παραδοσιακός σε όλα» - Η κίνηση του γαμπρού στη νύφη την πρώτη ημέρα του γάμου τους

Περίμενε μέχρι τη στιγμή του μυστηρίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
korda_dora - Instagram
korda_dora - Instagram

Το απόγευμα της Κυριακής 26/5 ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Νανά Μάνου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας έναν ονειρικό γάμο στο Κολωνάκι αποκλειστικά για τα πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος (δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες).

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία τόσο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου στην εκκλησία αλλά και στη συνέχεια, που ακολούθησε η δεξίωση γάμου σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Φαγητό, ποτό, χορός και καλή διάθεση ήταν όλα όσα χρειάζονταν οι νεόνυμφοι λίγο μετά τους όρκους αγάπης που αντάλλαξαν.

Δείτε επίσης: Κώστας Καραφώτης: Την κοιτούσε στα μάτια και ''έλιωνε'' - Ο χορός με τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους (Βίντεο)

Όσο για την πρώτη ημέρα του γάμου έγινε μια αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό στο instagram της νύφης. Η Κάτια Νανά Μάνου έκανε ένα insta story την Δευτέρα 27/5 κάνοντας δημόσια γνωστό, πως ο πλέον σύζυγός της την ακολούθησε στο instagram, καθώς μέχρι να γίνει ο γάμος τους...κρατήθηκε και δεν το είχε κάνει.

Η κίνηση του Κώστα Καραφώτη στη σύζυγό του μετά τον γάμο τους

«Το follow... μετά γάμου. Παραδοσιακός σε όλα», έγραψε η Κάτια Νανά Μάνου.

Κώστας Καραφώτης - Κάτια Μάνου - Μετά τον γάμο

Μια επίσης ιδιαίτερη στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του Κώστα Καραφώτη και της Κάτιας Μάνου είναι όταν η νύφη μπήκε στην εκκλησία με τον τραγουδιστή να την περιμένει με ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια.

Το ζευγάρι με το που είδε ο ένας τον άλλον αγακαλιάστηκε σφιχτά και στη συνέχεια ακολούθησε ένα τρυφερό φιλί. Οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν και φώναζαν καμαρώνοντας τους στην πιο όμορφη ημέρα της σχέσης τους. Αξίζει μάλιστα εδώ να σημειωθεί, πως από τον χώρο της showbiz παρευρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της και την κόρη της και η Ελένη Πετρουλάκη.