Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μου»

«Σε τέτοιες περιπτώσεις λες “Καλύτερα να φύγει και να ξεκουραστεί”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μου»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στη σειρά Ντόλτσε Βίτα.

«Ήξερα ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Οπότε, σε τέτοιες περιπτώσεις λες “Καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος και να ξεκουραστεί”. Θυμάμαι και από τον πατέρα μου, που είχε φτάσει στο σημείο να πει “Παρακαλώ, πηγαίντε με σπίτι μου, θέλω να πεθάνω”. Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται κι έχει την επίγνωση ότι ταλαιπωρείται, αλλά και να μην έχει ο ίδιος επίγνωση, έχουν οι γύρω του που τραβάνε το λούκι», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου - Ο «Αντώνης» της από την «Ντόλτσε Βίτα» την αποχαιρετά με πόνο: «Καλό σου ταξίδι»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη συνεργασία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου στην Ντόλτσε Βίτα

«Τώρα, αν έκλεισε ο κύκλος του Ντόλτσε Βίτα, δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που παίζαμε εκεί και ζούμε. Και εμείς να φύγουμε από αυτή τη ζωή, αφού το θέλουν οι άνθρωποι... Αυτό είχε κάνει και τότε εντύπωση στο κανάλι, όταν πρωτοπαίχτηκε η σειρά, το πόσο αρέσει στους νέους ανθρώπους. Ήταν τόλμημα για την εποχή του το σίριαλ αυτό, η ιστορία του, αλλά έπαιξε ρόλο το εξαιρετικό καστ, η σκηνοθεσία και το σενάριο. Ήταν τελείως οικογενειακό το κλίμα, σε ένα μικρό στούντιο στην Καλλιθέα, που δεν υπάρχει πλέον, και είχε μία κουζίνα απέναντι με μία κυρία που μαγείρευε για εμάς μόνο», δήλωσε στη συνέχεια ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Κλείνοντας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε: «Αυτό που κρατάω και εύχομαι σε όλους τους νέους είναι αυτός που θα σου δώσει το βήμα να είναι γενναιόδωρος, όπως ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου μαζί μου. Μου έδωσε χώρο και με έκανε να αισθανθώ συμπρωταγωνιστής της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο παιδί, όπως ήμουν εγώ, και ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος σε μία μεγάλη σειρά».

Δείτε το απόσπασμα από το 7:00 και μετά:

Τι είχε δηλώσει για εκείνον η Άννα Παναγιωτοπούλου

Μιλώντας πάντως για τη μεταξύ τους συνεργασία, η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν είχε να πει και τα καλύτερα... «Μεταξύ μας, δεν ήταν και η καλύτερη σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» προ τετραετίας.