Κατερίνα Καινούργιου - Πώς αντέδρασε στις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Έχω περάσει ένα τέλειο ΣΚ, μην μου το χαλάτε...»

Ρίχνει γέφυρα συμφιλίωσης;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Πώς αντέδρασε στις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Έχω περάσει ένα τέλειο ΣΚ, μην μου το χαλάτε...»

Ανανεωμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα και με διάθεση να ρίξει τους τόνους μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της στις κάμερες για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Δεν με αφορά ο Κωνσταντάρας, δεν θέλω να έχω επαφή με ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Στη δουλειά του είναι πολύ καλός», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντάει μεταξύ άλλων: «Είμαι αμοιβαία τα αισθήματα. Είπε ότι είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα έπαιρνε τέτοιους ανθρώπους στην εκπομπή, μιλούσε με χυδαία λόγια. Όλο αυτό ξεκίνησε από μία αήθη επίθεση που είχε εξαπολύσει στη Φαίη Σκορδά για ένα προσωπικό θέμα και μου είχε ρίξει έναν οχετό».

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Όταν κάνουμε επιθέσεις...» - Η αποστομωτική απάντηση στην Καινούργιου μετά την μπηχτή της στην Σκορδά

Μία άλλη... Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

Περασμένα ξεχασμένα, καθώς φαίνεται, αφού η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με πολύ όμορφο τρόπο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, κάνοντας μάλιστα και παρατήρηση στους συνεργάτες της που δεν έβαλαν τις δηλώσεις του, όταν έλεγε πως είναι καλή στη δουλειά της,

«Δεν με προστατέψατε συνεργάτες μου! Πλάκα κάνω, έχω περάσει ένα τέλειο ΣΚ, μην μου το χαλάτε εδώ! Ο Λάμπρος είπε πολύ ωραία ότι και η Κατερίνα είναι πολύ καλή στη δουλειά της, γιατί το κόψατε στο μοντάζ; Αυτά κάνετε! Όταν έγινε το θέμα της αδειανής καρέκλας, κατέκρινα τον ΣΚΑΪ, όχι τη Φαίη. Θα σας αποκαλύψω και κάτι, γιατί στα ανθρώπινα θέματα δεν δέχομαι τίποτα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ό,τι έγινε μ' εμένα και τη Φαίη, έγινε, εγώ ζήτησα δημόσια συγγνώμη και όταν έγινε αυτό με τον μπαμπά της εννοείται ότι επικοινώνησα μαζί της και η κοπέλα μου απάντησε πολύ ωραία. Είμαι σίγουρη ότι αν μου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο, το ίδιο θα έκανε κι εκείνη. Πέρα από την πλάκα, να τελειώσει όλο αυτό με τον Λάμπρο, αν τον δω έξω θα τον χαιρετήσω και μπορεί να μην με συμπαθεί. Θέλω όλοι να έχουμε δουλειά, καλοδεχούμενος αν δεν έχει. Αν μου πει ότι θέλει να συνεργαστούμε, βεβαίως να κάνουμε μία κουβέντα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι έγινε έγινε, Λάμπρο. Έλα, τα ξεχνάμε! Λήγουν όλα», κατέληξε στην τοποθέτησή της για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα η Κατερίνα Καινούργιου.