Γιώργος Μαζωνάκης: «Κάτι άλλο έχει γίνει, κάποιος άλλος έχει...» - Τα δύο κοντινά του πρόσωπα "σπάνε" τη σιωπή τους για τη δικαστική του διαμάχη

«Για να στείλει αυτό το πράγμα και να βγει προς τα έξω σημαίνει ότι έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας της δικαστικής του διαμάχης με συγγενικό του πρόσωπο για την περιουσία του. Αν και ο ίδιος δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το δυσάρεστο αυτό γεγονός, κάποια από τα πιο κοντινά του πρόσωπα μίλησαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Δευτέρα 27/5, αποκαλύπτοντας διάφορα στοιχεία.

Τι δηλώνουν τα κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Μαζωνάκη για την δικαστική του διαμάχη

«Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά, από παιδιά οικογενειακοί φίλοι. Με τον Γιώργο κυρίως, γιατί εγώ είμαι στην ηλικία του Γιώργου, η Βάσω είναι πιο μικρή. Η Βάσω είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ εργατικός, φοβερά εργατικός, υπερκινητικός. Δηλαδή το μυαλό της κόβει, η αντίληψη της είναι πολύ μεγάλη.

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αντέχει να ξενυχτήσει, χωρίς να καπνίσει και χωρίς να πιει. Θεωρώ ότι στο κομμάτι αυτό ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, να είναι κοντά στο Γιώργο. Οπότε όταν της έγινε η πρόταση από το Γιώργο, γιατί χρειαζόταν έναν άνθρωπο δικό του, κοντά του, καλά έκανε και δέχτηκε. Σαφώς θα υπάρχουν και τριβές και διαφωνίες. Νομίζω ότι δεν θα διαχειριζόταν η Βάσω λεφτά κάποιου, χωρίς να τον ρωτήσει. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, εγώ το θεωρώ αδύνατον.

Όλη τους η οικογένεια, είναι πάρα πολύ δεμένη, πολύ στενά δεμένοι με ειλικρινείς συμπεριφορές. Υπήρχε πάντα το χιούμορ έντονο μεταξύ τους. Αγαπημένοι, τρυφεροί - ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να βγάζεις, τρυφερότητα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Αυτοί οι δύο άνθρωποι την είχαν, την έχει και με την Μαρία και με την μάνα του και με τον πατέρα του. Είναι πάρα πολύ τρυφεροί μεταξύ τους.

Θεωρώ ότι μια τόσο στενή σχέση, που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Στο τέλος θα βρεθεί η πραγματική αιτία, που έχει δημιουργηθεί αυτό το χάσμα, αυτή τη στιγμή. Κάτι άλλο έχει γίνει, κάπως αλλιώς έχει συμβεί, κάποιος άλλος έχει ενταχθεί. Δεν το πιστεύω ότι είναι καθαρά το μεταξύ τους.

Ο Γιώργος νιώθει πάρα πολύ εκτεθειμένος και πάρα πολύ προσβεβλημένος για να μπει στην διαδικασία, να κάνει κάτι τέτοιο. Προσβεβλημένος δεν θα είναι; Νιώθει ότι τον κορόιδεψαν, νιώθει ότι τον έκλεψαν, νιώθει ότι του είπαν ψέματα. Μα είναι πάρα πολύ λογικοί και οι δύο τους. Θεωρώ ότι από το κάνω ασφαλιστικά μέτρα μέχρι μπαίνω στις πόρτες του δικαστηρίου, απέχει πάρα πολύ, θα ξεκαθαριστούν όλα αυτά. Και να σκοτωθούμε για τα λεφτά, θα τα ξανά βρούμε μετά και θα κάνουμε άλλα λεφτά. Τι σημασία έχει;», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη του τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια για την σχέση με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα

Από την άλλη πλευρά, συνεργάτης του, δήλωσε: «Ο Γιώργος είναι ένα από τα παιδιά και τους καλλιτέχνες, ο οποίος σε βλέπει πρώτα σαν φίλο και μετά σαν επαγγελματία. Στην δουλειά του είναι πάντα άψογος, αυτό που ξέρω εδώ και χρόνια είναι ότι ο Γιώργος βοηθάει την οικογένεια του παρά πολύ. Τώρα όσον αφορά αυτό που διέρρευσε, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι εντάξει, η αδελφή του η Βάσω, είχε αναλάβει όσον αφορά στις συναυλίες. Τώρα το χρηματικό και αυτό, δεν ξέρω σε τι λογαριασμούς έμπαινε. Ποιος τους είχε δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο Γιώργος για να στείλει αυτό το πράγμα και να βγει προς τα έξω σημαίνει ότι έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Η αδελφή του ήταν πάντα παρούσα στις συναυλίες του. Σε όλα, σε όλα ήταν εκεί. Σε όλα ακόμα και στο standing, που θα στήναμε ας πούμε, για να έρθει ο Γιώργος να τραγουδήσει. Βέβαια με καθοδήγηση, πιστεύω, του Γιώργου έτσι, δεν μπορούσε να το κάνει από μόνη της. Εγώ ξέρω ότι είναι αγαπημένοι. Καταλαβαίνετε ότι ο Γιώργος, δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Αν δεν έχει τους ανθρώπους του και την ομάδα του. ….

Δεν ξέρω τι να πω, πιστεύω ότι για να φτάσει ο Γιώργος να βγάλει αυτό το πράγμα προς τα έξω, ότι μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον υπάρχει μεγάλη ρήξη. Καταλαβαίνετε, τι να πω; Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα. Ούτε είχε φανεί ούτε συζητηθεί κάτι τέτοιο, ήταν μία χαρά όλα, άψογα και δούλευαν όλα ρολόι. Πέρα από εκεί το τι έχει γίνει μετέπειτα, με τους λογαριασμούς τους, με αυτά, δεν μπορεί να τα ξέρει και ούτε η ίδια η τράπεζα.

Ό,τι συμφωνίες γίνονταν ήταν και η Βάσω μπροστά. Εμείς όσες επικοινωνίες είχαμε κάνει, ήταν με την Βάσω. Δεν μιλήσαμε ποτέ με το Γιώργο. Δεν είναι θέμα νούμερου, είναι θέμα κίνησης. Είναι θέμα εμπιστοσύνης, είναι θέμα ότι εγώ έχω έναν άνθρωπο μπροστά μου. Της είχε δώσει όλο το πακέτο που λένε, όσο αφορά στο θέμα extra και συναυλίες».

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης - Η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του μετά την διαμάχη με την αδερφή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Super Κατερίνα: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Μαζωνάκη στην Καινούργιου - «Δε ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δε με έχεις δει ποτέ;»

Γιώργος Μαζωνάκης: Περιμένει μία ένδειξη καλής θελήσεως από την αδερφή του - Το νέο στοιχείο κατά της Βάσως και του συντρόφου της

Γιώργος Μαζωνάκης: Φανερά αλλαγμένος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τη διαμάχη με την αδερφή του

Γιώργος Μαζωνάκης: «Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο...» - Αποκαλύψεις στην διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Έδωσα ένα μήνυμα στήριξης στη Βάσω αλλά και στον Γιώργο Μαζωνάκη»

Γιώργος Μαζωνάκης – Βάσω Μαζωνάκη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό φέρεται να είναι το σπίτι στην Μύκονο που τον έκανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα (Βίντεο)

Βάσω Μαζωνάκη: Μαρτυρία ''κόλαφος'' από πρώην συνεργάτιδά της - «Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας! Αποφάσισε να φύγει κρεμώντας εμένα...»