Επικός Γιάννης Ντσούνος – Εμφανίστηκε στο πλατό με σημαία του Παναθηναϊκού: «Ποια Ρεάλ...»

Συγκινήθηκε στον αέρα ο δημοσιογράφος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Επικός Γιάννης Ντσούνος – Εμφανίστηκε στο πλατό με σημαία του Παναθηναϊκού: «Ποια Ρεάλ...»

Διαφορετική ήταν η σημερινή (27/5) έναρξη της εκπομπής και για τους «Αταίριαστους», που ξεκίνησαν με ένα μοντάζ από τους θριάμβους του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο και την κλασική επιτυχία των Queen «We are the champions». Ο Γιάννης Ντσούνος έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλατό του ΣΚΑΪ, φορώντας τη σημαία του Παναθηναϊκού σαν... μπέρτα, για να γιορτάσει τις δύο κούπες.

Σημαντικότερη όλων, φυσικά, η στιγμή που ο Παναθηναϊκός εκθρόνισε τη Ρεάλ κατέκτησε την Ευρωλίγκα μετά από 13 χρόνια (δείτε εδώ πώς αντέδρασε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος).

Δείτε επίσης: Χρήστος Κούτρας για Γιάννη Ντσούνο: «Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια για ένα πολύ προσωπικό θέμα»

Ο Γιάννης Ντσούνος με μπέρτα Παναθηναϊκού στο πλατό!

«Όπως πρέπει! Όπως πρέπει... Δύο κούπες! Μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Δύο κούπες. Κύπελλο Ελλάδος και βέβαια έβδομο αστέρι. Δεν ξέρω τώρα αν θα χωράει στη φανέλα, πού θα το ράψουμε... Είναι πολλά τα αστέρια, είναι ένας ουρανός αστέρια. Ένα Σαββατοκύριακο μόνο για Παναθηναϊκούς. Ποια Ρεάλ χθες;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ντσούνος στην έναρξη των «Αταίριαστων», φορώντας τη σημασία της ομάδας του και μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Σημειώνεται ότι ο συμπαρουσιαστής του, Χρήστος Κούτρας, απουσίαζε από την έναρξη, αφού είναι δηλωμένος φίλος του ΠΑΟΚ. Γιορτινό είναι, πάντως, το κλίμα στον ΣΚΑΪ γενικότερα, αφού και ο Άκης Παυλόπουλος γιόρταζε πριν από λίγη ώρα τη διπλή νίκη του Παναθηναϊκού (δείτε εδώ την δική του αντίδραση).

Δείτε το απόσπασμα από τους Αταίριαστους: