Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Ευρωλίγκα

Συγκινημένος δίπλα στους δικούς του ανθρώπους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Ευρωλίγκα

Στιγμές χαράς και συγκίνησης για εκατομμύρια οπαδούς του «Τριφυλλιού» και φίλους του μπάσκετ ανά την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Ευρωλίγκα για 7η φορά, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον μεγάλο τελικό και επιστρέφει θριαμβευτής στην Αθήνα. Στο πλευρό της ομάδας βρισκόταν φυσικά και ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του γι' αυτό το επίτευγμα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στο Βερολίνο μαζί με τη σύζυγό του, Ιωάννα και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, την Δέσποινα και τον Παύλο. Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, όταν πια ο Παναθηναϊκός είχε πάρει ασφαλή διαφορά από τη Ρεάλ, και φαινόταν πως θα κατακτήσει το μεγάλο τρόπαιο, ο πρόεδρος της ομάδας απαθανατίστηκε από την κάμερα να «λυγίζει».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σπάνια εμφάνιση του Dpg με την σύζυγο και την καλλονή κόρη του - Η μία στα σατέν και η άλλη με στρας και σκίσιμο στα πόδια

Εμφανώς συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το στιγμιότυπο ανέβηκε και από τον επίσημο λογαριασμό της EuroLeague, που έγραψε στη λεζάντα: «Η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πήρες το 7ο αστέρι». Σημειώνεται πως αυτό είναι το πρώτο στη θητεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που διαδέχτηκε στον μπασκετικό Παναθηναϊκό τον πατέρα του, Παύλο, και τον θείο του, Θανάση.

Οι ιστορικοί πρόεδροι της ομάδας έφεραν έξι «αστέρια» στον Παναθηναϊκό μέσα στην πολυετή θητεία τους, εδραιώνοντας την ομάδας ανάμεσα στην αφρόκρεμα της Ευρώπης. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έραψε χθες το πρώτο του και να συγκινείται βλέποντας τους κόπους της χρονιάς να ανταμείβονται. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 22 Ιουνίου 1974, και είναι Έλληνας επιχειρηματίας, φαρμακοβιομήχανος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ και παράλληλα κάτοχος του 50% της εταιρείας SUPERFOODS Α.Ε., ανάμεσα σε πολλές άλλες δραστηριότητες.

Είναι γιoς του Παύλου Γιαννακόπουλου, ιδρυτή της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.. Από την πλευρά του πατέρα του, κατάγεται από τη Σελλασία Λακωνίας. Τo 2004 ανέλαβε χρέη πρώτου αντιπροέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, ενώ από τον Ιανουάριο του 2012 ανέλαβε και καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου. Το 2019 ορίστηκε πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Πηγή: Βικιπαίδεια