Άκης Παυλόπουλος για Παναθηναϊκό: «Υποφέρουμε από υπερκούπωση! Δεν θα χωράνε τα αστέρια σε λίγο!»

«Είπα στη γυναίκα μου να ψωνίσει μισό κιλό φέτα!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άκης Παυλόπουλος για Παναθηναϊκό: «Υποφέρουμε από υπερκούπωση! Δεν θα χωράνε τα αστέρια σε λίγο!»

Με ένα πλατύ χαμόγελο καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή «Πρώτη Εικόνα» ο Άκης Παυλόπουλος. Και δεν θα γινόταν αλλιώς, αφού ο δημοσιογράφος δεν έχει κρύψει την αγάπη του στον Παναθηναϊκό μέσα στα χρόνια, άρα είχε δύο λόγους για να γιορτάζει από χθες, με την ομάδα του να σημειώνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια.

Ο Άκης Παυλόπουλος σχολίασε το γεγονός ότι τόσο η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» κατέκτησε την 7η Ευρωλίγκα στην ιστορία της, επικρατώντας της (πρωταθλήτριας Ευρώπης) Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80, ενώ και η ομάδα ποδοσφαίρου πήρε το Κύπελλο Ελλάδας νικώντας τον Άρη στο φινάλε με 1-0. Και όλα αυτά μέσα λίγες ώρες μόλις!

Δείτε επίσης: Ο Άκης Παυλόπουλος απαντάει στα σχόλια για το «τοστ»: «Για όσους μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν...»

Το σχόλιο του Άκη Παυλόπουλο για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού

«Υποφέρουμε από υπερκούπωση εμείς οι Παναθηναϊκοί. Όποιος θέλει να ξέρει πώς γίνεται, έτσι γίνεται! Δύο μέσα σ' ένα Σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό, και στο γρασίδι, και στο παρκέ... Μέχρι το 24' μαγκωθήκαμε, αλλά γύρισε τη διαφορά ο Παναθηναϊκός και το σήκωσε μέσα στο Βερολίνο... Δεν θα χωράνε σε λίγο τα αστέρια», ανέφερε ο Άκης Παυλόπουλος στην έναρξη της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τα πειράγματα στον Δημήτρη Οικονόμου

Λίγο αργότερα βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου, για την εκπομπή «Σήμερα». Ο συνάδελφός του, που είναι υποστηρικτής του Ολυμπιακού, τον κάλεσε να... ρίξει τους τόνους, αλλά ο Άκης Παυλόπουλος ήταν ασταμάτητος. «Κανονικά οι Παναθηναϊκοί δεν θα έπρεπε να εργαζόμαστε σήμερα, να είναι επίσημη αργία για την υπερκούπωση και να συνταγογραφείται από γιατρό! Εμείς θα πανηγυρίζουμε κανά 40ήμερο! Έχω πει στη γυναίκα μου να ψωνίσει μισό κιλό φέτα σήμερα για να γιορτάσουμε», σχολίασε με χιούμορ, πειράζοντας τον συμπαρουσιαστή του.