Λούκας Γιώρκας: «Βιώνουμε μια υποκρισία, όποιος μας “χαϊδεύει” τον αγαπάμε και όποιος μιλάει κακά τον κάνουμε cancel»

Η συμμετοχή στη Eurovision και η ζωή μετά το γάμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Ο τραγουδιστής μίλησε για την Eurovision, τη φετινή παρουσία της Μαρίνας Σάττι, αλλά και τη δική του συμμετοχή στο παρελθόν.

«Ήταν συγκλονιστική εμπειρία, και το λέω ενώ δεν είχα όνειρο ζωής να πάω στη Eurovision. Προέκυψε και ήταν πολύ όμορφο. Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε το τραγούδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η 11η θέση δεν ήταν ικανοποιητική για τη Μαρίνα Σάττι, σίγουρα θα ήθελε να βγει πρώτη. Κι εγώ το ίδιο θα ήθελα. Ο διαγωνισμός είναι απρόβλεπτος. Μπορεί να πηγαίνεις με ένα τραγούδι που αρέσει και ένα κοινωνικό γεγονός να αποπροσανατολίσει το κοινό και να κερδίσει άλλο τραγούδι», δήλωσε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας.

Δείτε επίσης: Λούκας Γιώρκας: H γυναίκα του είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του! Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα του τραγουδιστή η Βασιλική Σαλαμπάση

Ο Λούκας Γιώρκας για τη δική του συμμετοχή στη Eurovision

Στη συνέχεια ο Λούκας Γιώρκας αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Eurovision 2011 με το τραγούδι «Watch My Dance»: «Όταν επιλέχθηκε το τραγούδι μου για τη Eurovision, οι κριτικές και οι απόψεις στην Ελλάδα ήταν κακές ως επί το πλείστον. Δεν φύγαμε με τις ευλογίες των περισσότερων ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση κι έχουν βήμα να πουν την άποψή τους. Με πείσμωσε αυτό».

«Μου έχει συμβεί να δεχτώ αρνητικές κριτικές και μετά να μου ζητήσουν συγγνώμη. Αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι, ούτε πριν ένιωθα κάτι αρνητικό γι' αυτούς τους ανθρώπους, γιατί ενδεχομένως ήταν η δουλειά τους να το πουν ή ακόμα και η άποψή τους, την οποία μπορούν να διατυπώσουν ελεύθερα. Στην εποχή μας βιώνουμε μια υποκρισία. Όποιος μας “χαϊδεύει” τον αγαπάμε και όποιος μιλάει κακά τον μισούμε ή τον κάνουμε cancel», συμπλήρωσε ο Λούκας Γιώρκας.

«Βιώνω ωραία την καθημερινότητα μετά τον γάμο, την πρώτη χρονιά είναι όλα ρόδινα. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τον έρωτα, είναι μία δύναμη που δεν ρωτά κανέναν, υπάρχει. Φτάνει ο άνθρωπος να έχει διάθεση να ερωτευτεί. Αν υπάρχει διάθεση, ο έρωτας δεν φθίνει ποτέ», κατέληξε τις δηλώσεις του στο πρωινό του Open ο Λούκας Γιώρκας