Θοδωρής Ρωμανίδης: «Μακάρι να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο»

«Ο γιος του έπεσε κάτω από τη μηλιά, είναι εξαίρετος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θοδωρής Ρωμανίδης: «Μακάρι να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο»

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, με αφορμή την καλοκαιρινή παράσταση, στην οποία συμμετέχει. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει στο θέατρο και στη συνεργασία που έχει με τον γιο του, Δημήτρη Φιλιππίδη, που είναι υποψήφιος για το βραβείο «Χορν».

«Τον Δημήτρη τον είχαμε από μικρό στο θέατρο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα παίξουμε μαζί. Δεν έπεσε απλά κάτω απ' τη μηλιά, έχει πάει ακόμα παραπέρα, είναι εξαίρετος ηθοποιός. Πιθανότητα, επειδή είχε τον μπαμπά και τη μαμά στο χώρο, ξέρει τι κάνει, πού πατάει και έρχεται πάντα διαβασμένος. Δεν θέλω να μειώσω τους συναδέλφους του, αλλά θέλω να πάρει το βραβείο “Χορν”. Είναι συγκρατημένος, αλλά όταν του το ανακοινώσαμε, έλαμψε το προσωπάκι του», δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

«Έχει ένα βασικό κοινό με τον πατέρα του. Την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν. Έχει άποψη, τεκμηριωμένη άποψη», πρόσθεσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή του Alpha.

Δείτε επίσης: Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Μάρκος Σεφερλής στάθηκε στον Γιάννη Καπετάνιο όταν ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη»

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσον αφορά τις πληροφορίες που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει στο θέατρο, ο Θοδωρής Ρωμανίδης δήλωσε: «Μακάρι να επιστρέψει. Το έχω πει και το λέω πάντα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο. Γιατί με σκηνοθέτησε κιόλας και είδα πως πλησιάζει τα πράγματα».

«Αν αθωωθεί στο εφετείο, θα είναι μια ηθική δικαίωση για εκείνον βασικά και για την οικογένεια του. Μακάρι να επιστρέψει από όποια θέση θέλει εκείνος και ό,τι επιλέξει», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Ρωμανίδης.