Άννα Πρέλεβιτς: Βόλτα με την αδερφή της και την εντυπωσιακή μητέρα της, Νεβένα Μαριάνοβιτς - Μοιάζουν από την κορυφή ως τα νύχια

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη Γλυφάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε πρόσφατα μια άκρως ανοιξιάτικη βόλτα στη Γλυφάδα με τον φακό του Youweekly.gr να την απαθανατίζει αποκλειστικά σε οικογενειακές στιγμές με τη μητέρα της, Νεβένα Μαριάνοβιτς και την αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς.

Οι δύο αδερφές έχουν μια πολύ δεμένη σχέση, αφού συνήθως όπου βλέπουμε τη μία κάπου κοντά θα εντοπίσουμε και την άλλη! Αχώριστες μάλιστα ήταν και στον εντυπωσιακό γάμο της Άννας με τον Νικήτα Νομικό (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο).

Η βόλτα της Άννας Πρέλεβιτς με τη μητέρα και την αδερφή της

Όσο για τη μητέρα των δύο κοριτσιών, Νεβένα Μαριάνοβιτς δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως διατηρεί πολύ κομψό στυλ και μάλιστα βλέποντας την κανείς να περπατάει ανάμεσα στις κόρες της δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι η μαμά τους, αλλά μια φίλη τους.

Άννα Πρέλεβιτς - Γλυφάδα

Άννα Πρέλεβιτς - Αδερφή - Μητέρα

Άννα Πρέλεβιτς - Νεβένα Μαριάνοβιτς - Τέα Πρέλεβιτς

Η φωτογραφία του γάμου της με την πεθερά της και τη Δούκισσα Νομικού

Την Πέμπτη 1/6/23 η Άννα Πρέλεβιτς είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του γάμου της με την Δούκισσα Νομικού, την αδερφή του γαμπρού που ήταν και η μία από τις δύο κουμπάρες, δίπλα στην μητέρα της, Ούρσουλα, την πεθερά της επιχειρηματία. Η ίδια της θαύμασε για την ομορφιά τους και άφησε το πιο τρυφερό σχόλιο για εκείνες, φανερώνοντας πως οι σχέσεις τους είναι άψογες.

«Νεράιδες μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού μητέρα