"Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για την Ασημίνα: «Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα! Αν δεν πήγαινε η Δαλάκα δεν θα πήγαινε πουθενά»

«Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη ήταν τελείως άστοχες, άσκοπες και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Τάκης Καραγκούνιας, πρώην παίκτης του Survivor, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Πέμπτη 23/5, ώστε να σχολιάσει την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και τον Τριαντάφυλλο για τα μάτια της Ασημίνας Χατζηανδρέου - δείτε εδώ την δήλωση που τα ξεκίνησε όλα.

Ο Αιγιώτης, λοιπόν, πήρε το μέρος του Τριαντάφυλλου, εξηγώντας πως δεν ήταν σωστό από την πλευρά του συντρόφου της παίκτριας των κόκκινων να του κάνει επίθεση για τις φωνητικές του ικανότητες και να εκνευρίζεται όταν μιλούν για την καλή του, από τη στιγμή που και εκείνη κάνει δηλώσεις για θέματα που δεν την αφορούν.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια για την κόντρα Τριαντάφυλλου - Δάντη για την Ασημίνα

«Έχω δει πολύ στενοχωρημένο τον φίλο μου τις τελευταίες ημέρες και έχω στενοχωρηθεί κι εγώ μαζί του», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας και πρόσθεσε:

«Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη ήταν τελείως άστοχες, άσκοπες και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Είναι όμορφο να θες να υπερασπιστείς τον σύντροφό σου, τη γυναίκα σου, την κοπέλα σου, ό,τι είναι, αλλά θα πρέπει να το κάνεις με όμορφο και κομψό τρόπο, ειδικά όταν είσαι ο Χρήστος Δάντης, γιατί δεν είναι τυχαίος. Δεν είναι κάποιος που βγαίνει και δεν τον ξέρει κανένας. Έχει γράψει επιτυχίες, είναι πολύ καλός τραγουδιστής.

Ήταν πολύ άκομψο αυτό που έκανε, όπως άστοχο ήταν που είχε βγει και πριν από λίγο καιρό και είχε κρίνει και εμένα που είχε πει ότι έβγαινα στην τηλεόραση και έκλαιγα για την κόρη μου, όταν ήμουν στο παιχνίδι. Είχε πει ότι έβγαινα και έκλαιγα και είχα πάει να μαζέψω χρήματα για την κόρη μου. Ναι ρε Χρήστο Δάντη, δεν το κατάλαβα! Είναι κακό; Έκλαιγα για την κορούλα μου που μου έλειπε πάρα πολύ. Βιοπαλαιστής ήμουν μια ζωή και βιοπαλαιστής συνεχίζω να είμαι. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι πήγα για να μαζέψω χρήματα για να είναι καλύτερο το μέλλον του παιδιού μου και για εμένα».

«Δεν είναι δυνατόν να αντιδρά, να μιλά η Ασημίνα συγκεκριμένα και να λέει κάποια πράγματα και να μην θέλει αντίδραση. Να λέει για μένα ότι δεν θέλει να με ξαναδεί μπροστά της, δεν θέλει να με δει στο παιχνίδι και ότι έπαιρνα την παραγωγή τηλέφωνο να με πάρει. Ναι, έπαιρνα την παραγωγή τηλέφωνο, δεν ντρέπομαι, το αγαπάω το παιχνίδι, όπως και ο Τριαντάφυλλος, που είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει ποτέ.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Τάκης είναι τηλεθέαση, είναι νούμερα για το Survivor. Να λέμε τα πράγματα έξω από τα δόντια. Και η Ασημίνα κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Αν δεν πήγαινε η Δαλάκα δεν θα πήγαινε πουθενά. Ας αναρωτηθεί η Ασημίνα γιατί κανένας παίκτης που ήταν μαζί της στο Survivor δεν της μιλάει. Ποιος φταίει για όλο αυτό;», τόνισε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης σε Τάκη Καραγκούνια μετά το "καρφί" στην Ασημίνα: «Δεν θέλω να του απαντήσω, θέλω να τον ρωτήσω όμως! Δεν σκέφτεται ότι...»