Κυριάκος Μητσοτάκης: Γαλανόλευκα με το σήμα της Ν.Δ & τη φωτογραφία του - Πανζουρλισμός στο Tik Tok με τα νέα παπούτσια του Πρωθυπουργού

«Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε να κάνει το βίντεο που δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 22/5 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με τον Πρωθυπουργό να παραλαμβάνει στα χέρια του τα ειδικά για εκείνον κατασκευασμένα, νέα του παπούτσια.

Κάτι αντίστοιχο με τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ απέκτησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απλώς τα δικά του είναι γαλανόλευκα με την ελληνική σημαία, το σήμα τη Ν.Δ και μια σόλα με τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού.

Στο βίντεο μάλιστα βλέπουμε τη στιγμή που ο Μητσοτάκης κάνει το γνωστό unboxing του και πραγματικά εντυπωσιάζεται. Μεταξύ άλλων μάλιστα αναφέρει, πως αυτό θα είναι το υπόδημά του για την επόμενη περιοδεία του. Φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεχωρίζει φορώντας το συγκεκριμένο παπούτσι κάτι που θεωρεί ότι θα το ζηλέψει κατά πολύ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Για ποδήλατο στην Τήνο μετά το αρνί! Η φωτογραφία με τη Μαρέβα και οι ευχές για το Πάσχα

Το βίντεο με τα νέα παπούτσι του Κυριάκου Μητσοτάκη με το σήμα της Ν.Δ

«Επιτέλους!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.