"Κόλαφος" ο Ετεοκλής Παύλου και η Λιλή Πυράκη για Αλευρά & Σολωμού: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν γυρίστηκε ένα μήνα πριν την Eurovision! Γελάω κιόλας»

Θύελλα αντιδράσεων μετά το podcast τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Στην εκπομπή Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 22/5 συζητήθηκε το podcast της Μαρίας Σολωμού στο οποίο τελευταίος καλεσμένος ήταν ο Θανάσης Αλευράς. Οι δυο τους ανέφεραν πως αυτό είχε γυριστεί πριν πραγματοποιηθεί η Eurovision, ωστόσο στο πλατό υπήρχαν αντιρρήσεις, με τους παρουσιαστές και την ομάδα τους να επισημαίνουν συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία κατά τη γνώμη τους φανερώνουν πως αυτό γυρίστηκε πολύ πρόσφατα.

Οι δηλώσεις του Θανάση Αλευρά στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Στο podcast αυτό ο Θανάσης Αλευράς, ανέφερε αρχικά: «Είμαι Eurofan, αλλά δεν είμαι Πουλόπουλος ή Γιώργος Καπουτζίδης που έχουν γνώση. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε νταλκά το είχα, αλλά αφού μας σκέφτηκαν με τον Ζερόμ...» και έπειτα, ακούγεται να λέει: «Εννοείται ότι κι εμένα με αγχώνει, ότι εκπροσωπώ μια χώρα, ότι είναι το μεγαλύτερο show του κόσμου...».

Όσον αφορά στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η Μαρίνα Σάττι για το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα, επισήμανε: «Για όνομα του Θεού, πες “δεν μου αρέσει το τραγούδι”. Είναι δυνατόν να λέγεται ότι θίγεται ο πολιτισμός επειδή η Μαρίνα τρώει σουβλάκια στην Ακρόπολη; Τι θίχτηκες αγάπη μου; Τι νομίζεις ότι είσαι; Ότι τι; Μια λαδόκολλα, ένα σουβλάκι πάνω στον Ευριπίδη. Θα θέλαμε να είμαστε κάτι άλλο, το καταλαβαίνω, αλλά δεν βλέπω ότι είμαστε. Τώρα αν αυτό για κάποιους ακούγεται μπερδευτικό, πες "δεν μου αρέσει", για όνομα του Θεού. Νομίζω ότι είναι ένας εθνικός νευρικός κλονισμός».

«Κάτι... τα social έχουν τροφοδοτήσει ένα μίσος. Εγώ φοβάμαι να κάνω αυτό που κάνεις εσύ. Εμένα με νοιάζει. Φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι θα με πληγώσουν τα τόσο αρνητικά σχόλια. Με ταράζουν παρόλο που δεν έχω haters», καταλήγει.

Δείτε επίσης: Θανάσης Αλευράς για την κατακραυγή μετά την Eurovision: «Και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες! Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;»

Οι αντιδράσεις του Ετεοκλή Παύλου και της Λιλής Πυράκη

Μετά το βίντεο, λοιπόν, η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο και εξήγησε: «Όπως ακούσατε, λένε ότι "θα πάμε στη Eurovision" και όπως λέει η Μαρία Σολωμού είναι μία συνέντευξη, η οποία γυρίστηκε πριν φύγει ο Θανάσης Αλευράς, ένα μήνα πριν».

Ο Ετεοκλής Παύλου, ωστόσο, επισήμανε: «Αφού μας έγινε ξεκάθαρο πότε πάνε Eurovision, πότε πέφτει το Πάσχα και ότι πρόκειται να φύγουν. Μας έγινε ξεκάθαρο. Μετά κάπου μπερδευτήκαμε χρονικά μεταξύ ενεστώτα, αορίστου και μέλλοντα και κάπου τα ρήματα μπερδεύτηκαν και κάπου μέσα στον χωροχρόνο χαθήκαμε. Μπαίνουν ερωτηματικά. Ένα μήνα πριν που έγινε η συνέντευξη, υπήρχε η εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube; Ξεκίνησε την εκπομπή με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά είχε και τον Θανάση Αλευρά ή ήταν στα σκαριά και δεν τον έβγαλε προς τα έξω που ήταν ένα τόσο hot πρόσωπο και είναι και περιμέναμε πως και πως και το κρατούσε δηλαδή για να παίξει ένα μήνα μετά;».

«Κάποιος μπορεί να τους είπε ότι δεν πρέπει να βγει ο Θανάσης κάπου εκτός της ΕΡΤ και του Στούντιο 4», τόνισε τότε η παρουσιάστρια, με την Λιλή Πυράκη να λέει: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν γυρίστηκε ένα μήνα πριν - γελάω κιόλας λίγο παρακολουθώντας το - γιατί ο τρόπος που μιλάνε μεταξύ τους μας κατύφθυναν. Η συνέντευξη είναι τρεις μέρες πριν» και πρόσθεσε:

«Δεν είναι ωραίο να πεις ένα μήνα πριν ότι δεν έχω νταλκά να πάω στην ΕΡΤ όταν η δημόσια τηλεόραση σου αναθέτει κάτι τόσο σπουδαίο. Ακόμα κι αυτό φαίνεται ότι είναι απόρροια του τι έχει συμβεί τελικά. Είναι σαν να ήξερε το μέλλον. Δίνει απαντήσει για όλα, απλά μιλά σαν να μην έχει συμβεί για κάποιο λόγο. Δεν θέλει να πει τα θέματα που είχε; Θυμάμαι τον Θανάση Αλευρά να δίνει πολλές συνεντεύξεις πριν και να μιλά πολύ διαφορετικά για την αντιμετώπιση της Σάττι με το τραγουδιού και ξαφνικά μιλά ένα μήνα πριν πολύ διαφορετικά στη Μαρία Σολωμού».

Στη συνέχεια, μάλιστα, η δημοσιογράφος δήλωσε πως οι δυο τους ανέβασαν τα backstage από το podacast τους στα social media χωρίς να λένε ότι θα έρθει σύντομα η συνέντευξη και ότι η Μαρία Σολωμού είχε το ίδιο μαλλί με μία προσωπική της φωτογραφία που ανέβασε.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Σοβαρή κατακραυγή στο twitter για Ζερόμ Καλούτα & Θανάση Αλευρά τη βραδιά του τελικού - «Αν είχατε τσίπα θα είχατε παραιτηθεί»