Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έχετε φαγωθεί όλοι με το πόσο ίδια είναι με τη μητέρα της!!!» - Ολόκληρη γυναίκα η 2η κόρη που απέκτησε με τον Χάρη

Η φωτογραφία της που προκάλεσε εκατοντάδες αντιδράσεις και σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή (21/5) για την οικογένεια της Αντελίνας και του Χάρη Χαρθακούρη, καθώς είναι η ονομαστική εορτή της κόρης τους, Λιόνας. Η περήφανη μανούλα, λοιπόν, αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, συνοδεύοντάς τη με πολλά τρυφερά λόγια στη λεζάντα.

Απ' ότι φαίνεται όμως από την εικόνα αυτή, η νεαρή είναι ίδια η μητέρα της σε μικρότερη ηλικία και αυτό είναι κάτι που παρατηρούσαν όλοι και δεν δίσταζαν να το αναφέρουν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση. «Καλλονή», «Εσύ σε έφηβη», έγραφαν πολλοί, με τον σύζυγο της παρουσιάστρια να επισημάνει με χιούμορ: «Έχετε φαγωθεί όλοι με το πόσο ίδια είναι με τη μητέρα της!!! Τουλάχιστον πείτε μου ένα μπράβο γιατί εγώ έβγαλα τη φωτογραφία».

Δείτε επίσης: Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν ανακαλύψαμε ότι το σπέρμα μου λειτουργεί...» - Ασύλληπτη αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τη γιορτή της κόρης της, Λιόνας

«Χρόνια πολλά ήλιε μου!

Παιδί μου η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη και φως!

Σε λατρεύω απέραντα…

Πάντα δίπλα σου Λιόνα μου

Χρόνια πολλά γεμάτα χαρές σε όσες κι όσους γιορτάζουν!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 στην Κωνσταντινούπολη (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από το μυστήριο), και απέκτησαν άλλη μία κόρη, τη Μελωδία, η οποία γεννήθηκε την ίδια χρονιά, ενώ η μικρότερη ήρθε στη ζωή τους το 2012.