Μαρία Καρλάκη: Οι δύο ηχηρές απουσίες από τη βάφτιση του γιου της στη Μυτιλήνη - «Μακριά κι αγαπημένοι»

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Καρλάκη
Instagram / Μαρία Καρλάκη

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την βάφτιση του παιδιού της Μαρίας Καρλάκη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο ηθοποιός έλειπε από αυτή, γεγονός που παραξένεψε τον κόσμο, καθώς οι δυο τους φαίνεται πως είχαν μία άψογη συνεργασία και πολύ καλές σχέσεις στο Just The 2 of Us. Δεν ήταν, όμως ο μόνος που έλειπε...

Η αποκάλυψη για τις δύο απουσίες από την βάφτιση του παιδιού της Μαρίας Καρλάκη

«Σαν ανησύχησα κι εγώ ανησύχησα πολύ διότι σαβουριάστηκα. Πήγα στην Αιδηψό σε ένα εξοχικό που έχουμε, ξέπλενα την αυλή από την αφρικανική σκόνη και όπως έριχνα τα νερά γλίστρησα και έπεσα με την πλάτη. Ευτυχώς βρήκε πλάτη και δεν βρήκε κεφάλι, γιατί τώρα κλάφτα Χαράλαμπε! Ήταν εκεί ο αδελφούλης μου ο παπάς, καθόταν δίπλα μου και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει το σοκ», είπε αρχικά και επισήμανε για την απουσία του από την βάφτιση του παιδιού της πρώην παρτενέρ του:

«Να σου ζήσει Μαρία, ο Ραφαήλ Μηνάς. Βαφτίστηκε στη Μυτιλήνη, εγώ δεν μπόρεσα να πάω λόγω του ατυχήματος, γιατί πονούσα πάρα πολύ. Με τη Μαρία δέσαμε, έχουμε γίνει οικογένεια και κρατάμε επαφή».

Δείτε επίσης: Ερωτευμένη ξανά η Μαρία Καρλάκη; Η ανάρτηση που "αναστάτωσε" για την προσωπική της ζωή

Όσον αφορά στον πατέρα του παιδιού, που ήταν επίσης απών, τόνισε: «Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Η πίκρα υπάρχει... Το καλύτερο είναι αυτό που λέει ο λαός "μακριά κι αγαπημένοι"».

Δείτε επίσης: Μαρία Καρλάκη - «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν το έχει αναγνωρίσει, ήταν από την αρχή απών»

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή που έληξε, επισήμανε: «Θέλω να ξεκουραστώ, Πήρα σύνταξη, θέλω να κάνω πιο light πράγματα. Από το 1995 και δώθε δεν έχω ευχαριστηθεί καλοκαίρι, ήμουν πάντα κάπου. Για να μείνω τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο σημαίνει ότι περνούσα καλά. Είμαστε σαν οικογένεια, πέρασα πάρα πολύ ωραία χρόνια. Εννοείται έχουμε επικοινωνία. Ούτε τσακωθήκαμε, ούτε μαλώσαμε, ούτε διαζύγιο πήραμε, απλά σταμάτησε μία συνεργασία».

Φωτογραφίες από το μυστήριο