Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Λένε ότι χώρισε αυτός για να είναι με τη Λαμπροπούλου», «Τι λες τώρα;» - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο Λάλου & Μαυρίδου

Άφωνη η Ανθή Βούλγαρη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, το πρωί της Τρίτης 21/5 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ξεκίνησαν να διαβάζουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και έπεσαν πάνω στην είδηση του διαζυγίου του Δημήτρη Λάλου με την Έλενα Μαυρίδου (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση).

Οι δυο παρουσιαστές, τότε, άρχισαν να σχολιάζουν το συμβάν, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει στην συνεργάτιδά του όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την σχέση τους και τον λόγο που φέρεται πως οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

Οι αποκαλύψεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τον χωρισμό Λάλου - Μαυρίδου

«OnTime: Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου, βγήκε το διαζύγιο. "Καρφιά" και υπονοούμενα από την πρώην. Δεν τους ξέρω», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη, με τον συνάδελφό της να της επισημαίνει: «Είναι στον Σασμό, παιδί μου». Εκείνη, ωστόσο, συνέχισε να μην καταλαβαίνει και του τόνισε: «Δεν βλέπω Σασμό. Εξήγησέ μου».

«Οι δύο εδώ είναι ζευγάρι στον Σασμό, ο Λάλος με τη Λαμπροπούλου, και λένε ότι είναι και στη ζωή τώρα. Και χώρισε αυτός για να είναι με τη Λαμπροπούλου. Που είσαι εσύ;», εξήγησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με χιούμορ και η ίδια δήλωσε: «Τι λες τώρα; Δεν βλέπω Σασμό, δεν το παρακολουθώ».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η επιβεβαίωση για τη σχέση τους - «Είναι διακριτικά μαζί!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ποιος είναι ο 62χρονος που παντρεύτηκε "κρυφά" - Το διαζύγιο μετά από 25 χρόνια και ο γιος του

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο του - Μάρτυρας η Ματίνα Παγώνη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Σίγουρα θα είναι εκπληκτικός» - Η τρυφερή ανάρτηση για τον Δημήτρη Λάλο

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Εξομολογητική για τη σχέση της με τον Δημήτρη Λάλο - «Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά»

Δημήτρης Λάλος - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η κοινή φωτογραφία και η ανακοίνωση - Τι συμβαίνει;

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ! Όταν πήγαινα στο σπίτι...» - Η εξομολόγηση για την καταθλιπτική περίοδο που βίωσε

Ημέρας χαράς για την Έλενα Μαυρίδου - Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Δημήτρη Λάλο

Δημήτρης Λάλος & Έλενα Μαυρίδου: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του ηθοποιού

Έλενα Μαυρίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Λάλο - Μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές της