Ελένη Μενεγάκη για Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό, αλλά μου έλεγε ότι ο γιος της...»

Η αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό, αλλά μου έλεγε ότι ο γιος της...»

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε σήμερα, Τρίτη 21/5, στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη. Από τη μία, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο και τον λόγο που δεν αποχωρίζεται την βέρα της (δείτε εδώ), ενώ στη συνέχεια έκανε μία εξομολόγηση για την Αγγελική Νικολούλη και συγκεκριμένα τον γιο της.

Η παρουσιάστρια, ειδικότερα, αναφέρθηκε σε μία συνάντηση που είχε με την οικοδέσποινα της εκπομπής Φως στο Τούνελ, πριν από πολλά χρόνια στο σπίτι της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και στην αντίδραση που είχε ο μικρός Κωνσταντίνος απέναντί της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη

«Έβλεπα και τον γιο της Αγγελικής, τον Κωνσταντίνο, που εγώ πάντα τον έχω στο μυαλό μου σε αυτό το σπίτι που είχα πάει να πάρω συνέντευξη στο Ψυχικό όταν ήταν παιδάκι, με κοιτούσε καλά καλά - δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό γιατί ήταν 12 χρονών, μικρούτσικος - και μου έλεγε η Αγγελική "κρύβεται γιατί μάλλον του αρέσεις και ντρέπεται". Τώρα σας λέω προ Χριστού, δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν... 20;», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη για γιο Αγγελικής Νικολούλη

Αυτός είναι

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου με τίτλο «Το προφίλ της Αν Μαρί», ο Κωνσταντίνος Μουσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4». Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αμερική και φυσικά στη μητέρα του, που δεν είναι άλλη από την Αγγελική Νικολούλη.

«Έφυγα στα 17 μου στην Αγγλία τρία χρόνια και μετά στο Λος Άντζελες. Για αστείο λένε ότι όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο στο Λος Άντζελες η πρώτη ερώτηση είναι “Με τι ασχολείσαι;” και ανάλογα την απάντηση συνεχίζεις την κουβέντα ή πας αλλού. Υπάρχει μια επιφάνεια στο Λος Άντζελες αλλά χτίζεις και ωραίες σχέσεις. Είμαι 12 χρόνια στο Λος Άντζελες. Μου έλειπε η Ελλάδα, το να νιώθεις ότι είσαι σπίτι του, τα κοντινά μου πρόσωπα. Το να πάρεις το αμάξι να πας στο χωριό, να πας να φας με την παρέα σου και να ξέρεις ότι το φαγητό είναι ποιοτικό!», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη μητέρα του Αγγελική Νικολούλη, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης σημείωσε: «Η μητέρα μου είναι κλασσική Ελληνίδα μάνα. “Τι έφαγες, ντύσου μη κρυώσεις”. Στη Νέα Υόρκη όταν έμαθα είχαμε συνεργαστεί σε μια υπόθεση, είχα αναλάβει ένα κομμάτι της έρευνας και πήρα μια γεύση του πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν μια υπόθεση για έναν πατέρα που είχε χάσει τον γιο του και πίστευε ότι ήταν δολοφονία. Αλλά τα στοιχεία που βρήκαμε από την έρευνα που αποδείκνυαν ότι ήταν δολοφονία ήταν ισάξια με ότι δεν ήταν. Ήταν μια περίπλοκη υπόθεση!»

«Δεν θα πω σε μια παρέα ότι μητέρα μου είναι η Αγγελική Νικολούλη. Δεν το διαφημίζω! Προφανώς είμαι υπερήφανος για εκείνη, αλλά δεν θέλω αυτή την προσοχή, ο κόσμος επηρεάζεται. Θυμάμαι όταν έμαθε ένα παιδί από την παρέα μου ποια είναι η μητέρα μου, μου έδειξε ότι είχε γράψει τη μητέρα του Νικολούλη γιατί έψαχνε συνέχεια να τον βρει. Αυτό θυμάμαι έντονα!», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.