Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Στην Καλαμαριά την φωνάζουν εντελώς διαφορετικά - Το πραγματικό της όνομα πριν αποφασίσει να το αλλάξει

Η αποκάλυψή της στον αέρα του Στούντιο 4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Στην Καλαμαριά την φωνάζουν εντελώς διαφορετικά - Το πραγματικό της όνομα πριν αποφασίσει να το αλλάξει

Με άλλη διάθεση βγήκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου την Τρίτη 21/5 στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4, καθώς τη Δευτέρα 20/5 η παρουσιάστρια ήταν συναισθηματικά ευάλωτη θα λέγαμε (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια στα πρώτα λεπτά της εκπομπής, αναφέροντας πως το όνομα με το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστή αποτελεί δική της επιλογή και όχι των γονιών της.

Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μπορεί να είναι βαπτισμένη ως ''Αναστασία'', ωστόσο η παρουσιάστρια μέχρι την αφηβία της λεγόταν ''Νατάσα''. Η ίδια στη συνέχεια της ζωής της αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της και να λέγεται έτσι όπως τη γνωρίζουν οι περισσότεροι σήμερα, Νάνσυ.

Η αποκάλυψη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για την αλλαγή του ονόματός της

«Σε κανέναν δεν αρέσει όταν είμαστε μικροί το όνομά μας. Και εγώ το άλλαξα, στα 13-14 το άλλαξα. Αυτοδιάθεση. Τώρα ξέρω ποιοι με ξέρουν πριν από τα 13 και ποιοι από μετά. Το υπολογίζω. Το Νατάσα είναι Καλαμαριά», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.