Super Κική: Αυτός είναι ο σύντροφός της - «Με έκανε να απελευθερωθώ στο κομμάτι της τουαλέτας και...»

Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την ώρα που στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκα ξεσπάθωνε εναντίον της (δείτε εδώ), με αφορμή την δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα της και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου (δείτε εδώ), με την δίκη να παίρνει αναβολή, στην εκπομπή Super Κατερίνα προβαλλόταν συνέντευξη της Super Κικής.

Η influencer με τους χιλιάδες followers στο Instagram, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 6 μήνες. Μπορεί να μην το κρύβουν, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που το παραδέχτηκαν στην τηλεόραση.

Τι είπε η Super Κική για τον σύντροφό της;

«Είμαστε ζευγάρι, δεν το κρύβουμε κιόλας. Είμαστε έξι μήνες μαζί. Έκανε βίντεο στο Tik Tok και ήμουν μεγάλη φαν του. Τον έβλεπα χρόνια και του σχολίαζα. Ήταν ο infuencer μου. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και τον βρήκα, πήγαμε για καφέ. Του την έπεσα χύμα. Ένιωσα πολύ άνετα, δεν χρειάστηκε να προσποιηθώ πολύ, με έκανε να απελευθερωθώ και στο κομμάτι του σεξ και στο κομμάτι της τουαλέτας. Με την μια μόνος του, χωρίς πολλά πολλά. Ήταν δώρο για μένα αυτό», εξομολογήθηκε η Super Κική για τον σύντροφό της, TikToker Tsamurai.

Στην συνέχεια μίλησαν για την ιντερνετική σειρά που κάνουν, λέγοντας πως η ζωή τους είναι γεμάτη αστεία, με ένα από αυτά να τα αποκαλύπτει. «Ένα από αυτά που είναι αστείο και έχει συμβεί είναι ότι ανοίξαμε σε ένα σπίτι μια μπάμπουσκα, έπεσε μια στάχτη από μέσα την ώρα που μας εξιστορούσε ότι είναι της γιαγιάς του της πεθαμένης. Έριξα μετά εγώ από το τασάκι με τα τσιγάρα και δεν το ξανά είπαμε ποτέ», είπε.