Η Έλενα Τσαγκρινού περιγράφει τη γνωριμία με τον σύντροφό της: «Έγινε ένα “μπαμ” και ξεχάσαμε τους πάντες»

Μετρούν αντίστροφα για να υποδεχτούν τον γιο τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Η τραγουδίστρια και μέλλουσα μανούλα μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και τη γνωριμία με τον σύντροφό της-μέλλοντα πατέρα του γιου που περιμένουν, Dj Stephan. (Δείτε εδώ το gender reveal party του ζευγαριού)

«Φαντάζομαι πώς είναι να μην έχεις την στήριξη του συντρόφου σου. Είναι πολύ δύσκολο! Δίπλα μου είναι ο σύντροφός μου, ο Κώστας (σ.σ. Dj Stephan). Πολλές φορές ούτε η οικογένειά μας καταλαβαίνει τι κουβαλάμε. Από τους φίλους μας έχουμε νιώσει τρομερή συμπαράσταση και μεγάλη στήριξη. Θέλουμε συνεχώς να έχουμε μία παρέα στο σπίτι», τόνισε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού

Ο τρόπος που γνωρίστηκαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan

Όσον αφορά τη γνωριμία τους, η Έλενα Τσαγκρινού τόνισε: «Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, επειδή γράφει μουσική χρόνια τώρα. Αυτό κάπως μας έφερε κοντά, κάναμε ένα τραγούδι μαζί, το οποίο πήγε και καλά. Δεν είχαμε ερωτευτεί ακριβώς, ξεκινούσε. Και μετά έγινε ένα “μπαμ”, ξεχάσαμε τους πάντες. Ούτε εγώ το περίμενα. Κι εκείνος κι εγώ ήμασταν σε μια κατάσταση που δεν ασχολούμασταν με κάτι άλλο. Είναι ωραίο να δένεσαι με έναν άνθρωπο και να έχετε κοινά!».