Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αλήθεια; Λυπάμαι πολύ! Γίνομαι έξαλλη» - Ο εκνευρισμός της μπροστά σε δημοσιογράφο

Αφού την ενημέρωσε πως η Δρούτσα είπε τάπα την Σάττι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αλήθεια; Λυπάμαι πολύ! Γίνομαι έξαλλη» - Ο εκνευρισμός της μπροστά σε δημοσιογράφο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου, ερωτώμενη από τον δημοσιογράφο για τα θέματα που έχουν πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα. Το θέμα ωστόσο που την ενόχλησε πολύ και εκνευρίστηκε ήταν για την Μαρίνα Σάττι, με αφορμή τον ντόρο που προκάλεσε η ανάρτηση της με μια μαύρη τάπα.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Δεν πρέπει να μας αφορά τι κάνει ο καθένας στη ζωή του και στο κρεβάτι του. Να μην αναρωτιόμαστε τι κάνει στο κρεβάτι του. Οι άνθρωποι που έχουν τα ίδια πιστεύω θα έχουν πάντα κλειστό μυαλό, είναι δύσκολο να τους αλλάξεις την άποψη», απάντησε αρχικά μετά από ερώτηση σχετικά με την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Λάκης Γαβαλάς από ιερείς.

Για τον "πόλεμο" που δέχτηκαν Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς για την Eurovision, απάντησε: «Ο Ζέρομ έχει χιούμορ πολύ. Είναι δύο άνθρωποι με ταλέντο και χιούμορ. Δεν μου αρέσει που έχουν “φάει” τόσο ξύλο αυτά τα παιδιά, αν βάζαμε όλη αυτή την ενέργεια που βάζουμε στην κριτική δύο παιδιών που αναλαμβάνουν ένα υπερδύσκολο έργο στα πολύ σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, θα ήταν ένας πολύ ωραίος τόπος. Δυστυχώς επιλέγουμε να βάζουμε ένταση πολλή σε πράγματα, τα οποία δεν τους αξίζει, δεν είναι εύκολο δύο άνθρωποι που δεν το έχουν ξανακάνει να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ δεν βρήκα τίποτα που να με ενοχλήσει, τουλάχιστον στο σημείο που σημειώνει τόσο μένος».

Όταν ενημερώθηκε πως η Εύη Δρούτσα είπε τάπα την Μαρίνα Σάττι, είπε: «Αλήθεια; Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ. Γνωρίζουμε το ύψος της κοπέλας; Από πότε είναι οκ να χαρακτηρίζουμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου; Είναι δυνατόν; Γίνομαι έξαλλη αυτή τη στιγμή με αυτά που ακούω».