Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρών στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες με το εντυπωσιακό μοντέλο να κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από την εμφάνιση, που έκανε στο κόκκινο χαλί με μαύρο, υπερπαραγωγή φόρεμα.
Στο ταξίδι της αυτό, η Δούκισσα Νομικού δεν ήταν μόνη της αλλά με τον αγαπημένο της σύζυγό, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι μάλιστα έβγαλε μια τρυφερή φωτογραφία, ως ενθύμιο από το Φεστιβάλο των Καννών με το μοντέλο να δημοσιεύει τη φωτογραφί την Κυριακή 19/5 στο instagram (δείτε εδώ το παθιασμένο φιλί στο στόμα του ζευγαριού).
Να τονίσουμε εδώ, πως σπάνια η Δούκισσα Νομικού κάνει κοινές αναρτήσεις με τον σύζυγό της, ωστόσο αυτή η στιγμή τους ήταν πολύ ξεχωριστή! Τόσο εκείνη, όσο και ο επιχειρηματίας επέλαξαν μαύρο τόνο στο look τους – κάνοντας σε κάθε περίπτωση πολύ κομψή εμφάνιση.
Η σπάνια φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη
«Σ’ αγαπώ», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.
Οι 3 Ελληνίδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί
Η πόλη των Καννών είναι γνωστή για τις αμμώδεις παραλίες, τα 5άστερα ξενοδοχεία, τα κρυστάλλινα νερά και την απόλυτη συνάφεια με την πολυτέλεια, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών 2024 όλες αυτές οι εικόνες ταιριάζουν μαζί με την υψηλή ραπτική εντός και εκτός Φεστιβάλ.
Αυτό τον κανόνα, λοιπόν, ακολούθησαν η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού και η Τόνια Σωτηροπούλου, που έτσι ή αλιώς δίνουν κάθε χρόνο το “παρών” στη Γαλλική Ριβιέρα, και φέτος έλαμψαν με την ομορφιά τους, αφού τα looks τους ξεχώρισαν για την κομψότητα και τη θηλυκότητά τους.
Με αξεπέραστο στυλ και οι τρεις τους έκαναν τους πάντες να μιλούν για εκείνες, αφήνοντας το στυλιστικό τους στίγμα όπου κι αν εμφανίστηκαν.
Βίκυ Καγιά
Με εντυπωσιακό μαύρο στράπλες φόρεμα με ογκώδη ουρά, ντραπέ σχέδιο και μίνι μήκος διά χειρός Celia Kritharioti, η Βίκυ Καγιά απέδειξε για άλλη μία φορά την έμφυτη κομψότητά της και το εκλεπτυσμένο γούστο της. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε ιδανικά με λιτά πολύτιμα κοσμήματα και ψηλοτάκουνες γόβες.
Δούκισσα Νομικού
Ο ορισμός της φινετσάτης θηλυκότητας ήταν η Δούκισσα στη Γαλλική Ριβιέρα, με το εξαιρετικό μάξι cut-out φόρεμά της Celia Kritharioti, που ανέδειξε με τον πιο σικάτο τρόπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Στα highlights σημείωσε το εξαιρετικό μακιγιάζ του Παντελή Τουτουντζή.
Τόνια Σωτηροπούλου
Μαζί με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια έδωσε το “παρών” στις Κάννες η Τόνια, αλλά, όπως ήταν απόλυτα λογικό, εκείνη εκλεψε τις εντυπώσεις. Με μάξι μεταλλιζέ φόρεμα Mi-Ro δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς!


">
">
">
">
">
">
">