Τατιάνα Μπλάτνικ: Τραγωδία λίγο μετά το διαζύγιο - Αγνοείται ο ετεροθαλής αδερφός της και οι Αρχές εξέδωσαν έκκληση

Δύσκολες ώρες! Τελευταία φορά εθεάθη το Σάββατο 18 Μαΐου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο της από τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει ο ετεροθαλής αδερφός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου 18/5 και οι Αρχές εξέδωσαν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή τον έχει δει να επικοινωνήσει για να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Που εθεάθη τελευταία φορά ο ετεροθαλής αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ

Όπως γράφεται, ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά το βράδυ του Σαββάτου και συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ. στο Μαλιμπού. Από τότε και έπειτα τα ίχνη του έχουν χαθεί, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι, ενώ είναι ξυπόλυτος.

«Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» δήλωσε το Γραφείο του σερίφη, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού μπορεί βρίσκεται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το "Missing Person" o Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ είναι λευκός, έχει ύψος 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

Δείτε επίσης: Επιχειρηματίας και γιος μεγάλης οικογένειας της Αθήνας - Αυτός είναι ο σύντροφός της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο

Η Τατιάνα Μπάτνικ, γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν.

Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης.

Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της πέθανε.