Ειρήνη Ερμίδου: Με εντελώς διαφορετικά μαλλιά και alternative style - Φωτογραφίες της 5 χρόνια μετά το GNTM

Σαν ένας άλλος άνθρωπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ειρήνη Ερμίδου: Με εντελώς διαφορετικά μαλλιά και alternative style - Φωτογραφίες της 5 χρόνια μετά το GNTM

Αρκετές είναι οι κοπέλες που πέρασαν από το GNTM και κατάφεραν να κάνουν καριέρα στα χώρο της μόδας είτε σε πασαρέλες του εξωτερικού είτε στην Ελλάδα υπογράφοντας συνεργασίες με μεγάλα πρακτορεία μόδας. Ανάμεσα στις κοπέλες αυτές είναι και η Ειρήνη Ερμίδου.

Η Ειρήνη είναι από τις κοπέλες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο ριάλιτι μοντέλων πριν από 5 χρόνια, αφού είχε έναν πιο χειμαρρώδη χαρακτήρα, ενώ ήταν αγοροκόριτσο. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα η ίδια, πολλοί την έλεγαν "ποδοσφαιρίστρια".

Πως είναι σήμερα η Ειρήνη Ερμίδου από το GNTM

Η Ειρήνη Ερμίδου είναι λάτρης των social media και δε του Instagram όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τα ταξίδια της, από τι βόλτες με φίλους και γενικά από τα looks της και τις εικόνες που βλέπει στους δρόμους.

Το στιλ της μάλιστα έχει αλλάξει πολύ! Από το GNΤΜ μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πάρα πολλά χρώματα και μήκη στα μαλλιά της. Τα έχει κάνει ξανθά, πλατίνα, καστανά, ροζ, τώρα όμως τα έχει ξανά και μάλιστα κοντά σγουρά.

Επίσης και το στιλ στα ρούχα της έχει αλλάξει πολύ, αφού είναι πιο altrnative.

Δείτε επίσης: Αυτοκτόνησε ο 23χρονος, Ερμής Καραγιάννης, πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM - Σπαραγμός πάνω από το λευκό φέρετρό του